söndag 27 juli 2014

Nailart Sunday - Watermarble!

Idag har jag ägnat förmiddagen till att kladda! Jo, för det blir kladdigt och kletigt när man försöker sig på Watermarble, men det är kul i alla fall!

På naglarna sitter Kevin! från Powder Perfect och jag ville på något sätt göra ett svart mönster på detta, men var inte sugen på stamping. Sökte runt lite och insåg att man skulle kunna göra en marble med ett svart lack och ett icke snabbtorkande topplack, vilket jag har ett från Depend.

Jag har alltid problem med att göra själva mönstret när jag fått till ringarna. Vet inte om jag inte är tillräckligt snabb eller vad det är för det kladdar gärna ihop sig. Men jag tycker ändå att det rätt bra den här gången. Mer försök kommer att göras, men det kan dröja, för även om jag hade fixat så det inte skulle bli så mycket rengöring så blir det ändå alltid det!

Det här blir alltså mitt bidrag till Lelacks Nailart Sunday denna vackra, men något kvava söndag.

Today I have spent time daubing around with polishes. Because it does get messy when I try watermarbling. But it's still kind of fun.

On my nails is still Kevin! from Powder Perfect and I wanted to make some kind of black pattern on top of that but didn't feel like stamping. I searched around a bit on the Internet and realised that I could do a marble with a black polish and non fast drying topcoat.

I always have problems making the pattern after putting the polishes in the water. I don't know if I'm not fast enough or what the problem is but it does not want to let go of the needle I use. But this time I still think it worked kind of ok. I will try again but it might take a while because even if I make sure to prepp my nails to be able to do as less cleaning as I can it still get's pretty messy!

So this is my contribution to Lelacks Nailart Sunday this sunny and hot Sunday.

22 kommentarer :

 1. Men såååå snyggt!! Härlig kombo med det röda och svarta. Gillar det massor. ;-)

  SvaraRadera
 2. Snyggt Helena! Försökte mig också på water marbelling idag, men lyckades inget vidare... ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det är riktigt knepigt. Det är inte ofta jag lyckas heller.

   Radera
 3. WOW this is so cool - great idea!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. I like it a lot as well. And I will try this more times :)

   Radera
 4. Åh vad fint det är :) Jag önskar jag kunde stampla <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu är ju det här en marble i och för sig ;) Men jag tror visst du kan stämpla, det är bara att öva.

   Radera
 5. Läckert! Det är inga klassiska "marble-mönster", framförallt inte långfingret men det är det som gör det så läckert:) Ja det är synd att marble ska kladda så även om en är försiktig och försöker hålla iordning för resultatet blir ju oftast så snyggt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, långfingret var nog en klassiker innan jag råkade dubbeldoppa det...

   Radera
 6. Åh så läckert med ett glitterlack i en marble! Vågar mig inte på water marbling, så fumlig som jag är skulle jag kladda ned hela rummet... Svart och rött är alltid så snyggt ihop!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kladdigt blir det hur man än försöker så testa på det tycker jag.

   Radera
 7. Superfint. Jag är värdelös på det, men du är totalt tvärtom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh nej, jag är inte speciellt bra på marble, men den här gången lyckades det. Tror att det är som med allt annat. Det krävs övning.

   Radera
 8. Väldigt fint och effektfullt!

  SvaraRadera
 9. Snyggt! Gillar att marbling kan ge så många olika resultat men ogillar också den kletiga aspekten, så kul är det inte att göra rent nagelbanden :|

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är det verkligen inte, men jag använde peel-off base runt hela nageln och det var faktiskt riktigt bra och gjorde rengöringen lite bättre i alla fall.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!