torsdag 17 juli 2014

GOT Polish Challenge - Yellow

Det var länge sedan jag var med på GOT Polish Challenge nu, men idag var temat gult och jag var sugen på att plocka fram Nubar Lemon Sherbert så det passade ju bra ihop.

Just Lemon Sherbert är ett pastellgult lack. Som de flesta pastell lacken är det här lite knepigt att lacka med, men inte på långa vägar så jobbigt som många andra. Tre lager och ett lager med topplack slätar ut det väldigt bra.

Torktiden är också bra och jag gillar verkligen den här bleka gula. Men som vanligt så kan jag ju inte låta bli att testa vad som händer med ett krämlack om man gör lite mönster på.

I det här fallet så har jag tagit ett mönster från MoYou London Pro Collection 06 och använt mig av China Glaze Joy för själva färgen.

Jo, det blev lite utsmetat när jag la på Insta-Dri, men jag tycker ändå att resultatet blev riktigt bra.
It's been a while since I participated in GOT Polish Challenge but tody the theme was yellow and I felt like wearing Nubar Lemon Sherbert. A perfect match.

Lemon Sherbert is a pastell yellow creme polish. As most of the pastell polishes it is a bit tricky to paint with but not anywhere near lots of other pastells. No, not at all. This covers in three layers and smoothens out really well with a layer of topcoat on. 

The drying time is also good. I really like this pale yellow polish. But as usual I couldn't stop myself from putting som patterns on the creme polish. 

In this case I have taken a pattern from MoYou London Pro Collection 06 plate and used China Glaze Joy for the color. 

I see on the pictures that the color has smearded out a bit, but I still like the result very much.

3 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!