fredag 13 juli 2012

Holofredag med Depend 2032 Denim Blue

Jag ställde frågan i min Giveaway vad ni ville se mer av här på bloggen och någon svarade mer svenska lack.

Därför tycker jag att det inte är mer än rätt att visa ett av Depends Hololack. Den här gången föll valet på 2032 Denim Blue vilket borde vara det i samlingen som passar mig bäst med tanke på den jeanstjejen/kvinnan jag är.

Namnet på lacket stämmer väldigt bra överrens med färgen tycker jag. Helt klart jeansblå. Eftersom de flesta av dom här dyra dropparna inte täckts så där värst bra har jag även denna gången valt att måla över ett annat lack. Jag valde att ta ett svart lack NOX Twillight Black Tie under som möjligen kan ha gjort Denim Blue lite gråare i tonen än om jag hoppat över det. Jag la två ganska flödiga lager över detta. Formulan är helt ok tycker jag och torktiden har jag inget alls att anmärka på. Färgen är riktigt fin, holoeffekten är kanske inte så tydlig i skugga, men ändå en trevlig färg. I ljus av något slag blir det här lacket en riktig pärla.


I asked in the Giveaway post what you wanted to see more of on this blog and someone said, more Swedish brands.

So I think that it is not more than right to show one of Depends Holopolishes today. This time the choice was 2032 Denim Blue which for me should be one of the best in this collection concidering being a real jeansgirl/woman!


The name of the polish explains the color very well I think. Clearly, denim blue. Because most of the holos from Depend dosen't cover that well I again choosed to use another polish underneath. I chose to take a black lacquer NOX Twillight Black Tie which possibly may have made Blue Denim little grayer in tone than if I skipped it. I added two rather redundant layer over it. The formula is ok, I think, and the drying time as well. The color is really nice, the holoeffect may not be as evident in the shade, but still a nice color. In any kind of light this polish turnes in to a gem.

10 kommentarer :

 1. I *really* like this! I like it so much that I bought it myself, yay!
  Thank you for posting this.

  SvaraRadera
 2. Om det är något lack som kan få mig att köpa från det här märket, så kan det vara just Denim Blue. Fast bara kanske. Vi får se! Det är ruskigt snyggt i alla fall.

  SvaraRadera
 3. Det här är så galet tjusigt att jag var tvungen att skaffa mig en backup på den. :-)

  SvaraRadera
 4. OMG!!! O.M.G!!! This is DIVINE!!!!! Where can I buy this???? I MUST have this like yesterday!!!

  SvaraRadera
 5. Den är verkligen fin. Jag gillar den bäst av de nya depend holosarna faktiskt, alla fall av dem jag hunnit prova. Jättefin färg.

  SvaraRadera
 6. Gorgeous! I wish I had access to the Depend holo polishes. Good idea to layer it over black.

  SvaraRadera
 7. OMG! I am addicted to holos! This is stunning!

  SvaraRadera
 8. Så snyggt! Det måste jag nog köpa!

  SvaraRadera
 9. Det här är ett underbart fint lack, min favorit av de Dependholosar jag testat hittills. Har för mig att den täcker bättre än många av dem också, tror bara att jag använde två lager för att få den täckande. Att lägga på ett annat lack kan ju dock vara smart för flaskorna är ju verkligen ynkligt små...

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!