lördag 7 juli 2012

China Glaze I'm with the lifeguard

Jag kan inte annat än att härma Gert Fylking när det gäller det här lacket. Nämligen utbrista: Äntligen!

Det här mina vänner är kärlek vid första ögonkastet. Om jag tyckte gårdagens Gummy Worm var giftgrönt så vet jag inte vad jag ska kalla det här. Supergiftgrönt, nä givetvis är det neongrönt det heter. Med skimmer i. I min värld kan det faktiskt inte bli bättre.

Sen att äldste sonen såg lagom förskräckt ut när hans mamma med ett löjligt leende visade färgen är ju en helt annan historia.

Jag hade inga problem med appliceringen. Gick smärtfritt tycker jag. Tre lager krävdes och visst finns det en antydan till VNL, men absolut inte störande. Torktiden var helt ok och precis som andra neoner så torkar det lite halvmatt. Jag la på CG:s Fast Forward som jag för övrigt är sådär imponerad av. Kommer nog att hålla mig till Poshé och Seche i fortsättningen också. Är för bortskämd med torktiden på dom två.

Nu ska jag sluta babbla och istället visa er min käresta. Ni som nu trodde att jag här skulle visa en bild på min man hade fel! Inte den kärestan utan China Glaze I'm with the lifeguard.


Frågan är om något av de andra Summer Neons lacken jag har kan slå det här? Tror inte det!


All I could do when I had put this color on was to sit and stare at my nails!

This my friends is love at first sight. If I thought yesterday's Gummy Worm was poison green I don't know what to call this. Super Poison Green, nah, of course, it's neon green it's called. And it has shimmer in it to. In my world, things may actually not get better. And to be honest.. I had a really bad day yesterday so I deserved this color.

Then the fact that the eldest son watched with horror in his eyes when his mother showed him this with a silly smile on her face.

I had no problems with the application. Went smoothly, I think. Three coats were needed and there are a hint of VNL, but certainly not distracting. The drying time was ok, and like other neons it dries a little matte. I put on the CG's Fast Forward that I also like to state that I'm not super impressed with. Will probably stick to Poshé and Seche in the future also. Is too spoiled with the drying time on those two.

Now I'll stop babbling and instead show you my sweetheart. And for those of you who now thought that  I would show a picture of my husband was wrong! Not that sweetheart but China Glaze I'm with the lifeguard.

7 kommentarer :

 1. Mycket fint!! Det jag undrar: Smiskar det American Apparels neongröna? ;-) Det är allt jag behöver veta! (iofs så har jag beställt det, så jag får snart jämföra själv! )

  SvaraRadera
 2. Whoa... Super poison green is the perfect description for this polish! :D

  SvaraRadera
 3. Tjusigt, tjusigt! Som en riktigt supergiftig liten tropisk orm :)

  SvaraRadera
 4. Det ser underbart ut, längtar efter att testa min flaska! :-)

  SvaraRadera
 5. Ouchie, you didn't warn us to put on our sunglasses!! Haha :)). This color is wicked cool!!!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!