onsdag 11 juli 2012

Birthday Giveaway!

Jo, det är faktiskt min födelsedag idag :)

Jag vill gärna fira den tillsammans med er som läser min blogg, själv har jag fått en jättefin present av min man, nämligen en ny hurts att förvara alla mina lack i. Så nöjd och glad och då vill ju jag givetvis dela med mig lite av min glädje genom att ge er chansen att vinna några av de lack som blivit mina favoriter. Fast givetvis nya och oöppnade flaskor.

Den här Giveawayen är öppen Internationellt eftersom många av mina läsare inte är från Sverige och givetvis ska alla ha samma chans att få vara med. Jag vill inte att någon ska känna sig tvungen att följa min blogg, men vill givetvis premiera dom som gör det. Därför är det enda som är tvunget att göra för att få vara med i utlottningen att ange sitt namn och mailadress i Rafflecoptern, sen kan man få extrapoäng om man följer och om man vill dela med sig av det här inlägget.

Det finns fyra olika priser, alltså fyra olika vinnare i utlottningen. Efter dragning kommer vinnaren bli kontaktad via mail och har sen 24h på sig att svara tillbaka. Annars dras någon annan lycklig person.

Lycka till allihopa!Well, it's actually my birthday today :)

I would like to celebrate it with you who read my blog. I got the best present ever from my husband. A new storage for my polishes! So I thought that I should share my happiness by letting you get a chanse to win some of my favorite polishes. The bottles are of course new and unused.

This Giveaway is open internationally, as many of my readers are not from Sweden and, of course, I want all of my readers to have the same chance to win. I don't want anyone to feel compelled to follow my blog, but would obviously reward those who do. Therefore, the only thing that is mandatory to fill in at the Rafflecopter is the name and mailadress, then you can get extra points if you follow and if you want to share this.There are four prices in the giveaway and therefore it will be four winners. The winner will be contacted by mail and have 24h to respond. If someone does not responde I will choose another winner!

Good luck to everyone!

a Rafflecopter giveaway

28 kommentarer :

 1. Happy birthday! I hope you'll have a great day - and your husband found a great gift for you!! Will there be pics? :)

  I'd like to see more Swedish polishes on your blog!

  SvaraRadera
 2. Gratulerar på födelsedagen! Det är ju klart att man vill vara med i fighten om fina lack!

  SvaraRadera
 3. GRATTIS:) Klart jag vill vara med!

  SvaraRadera
 4. Grattis på födelsedagen :)
  Självklart är jag med!

  Yellowlemontree_@hotmail.com

  SvaraRadera
 5. Hipp hipp hurra och grattis på din dag! Självklart vill även jag vara med i fighten om dessa fina nagellack. Hoppas du får en fortsatt fin födelsedag.

  SvaraRadera
 6. Grattis på födelsedagen! Jag vill också vara med och tävla :)

  gelicnailart@gmail.com

  SvaraRadera
 7. Oj vad kul! Grattis!

  Jag vill gärna vara med och tävla, särskilt de två översta ser fantastiska ut :)

  mejl: skimmerskuggan@gmail.com

  Jag lovar att dela inlägget inom kort, både här och där :)

  SvaraRadera
 8. Men grattis!! Hoppas du får en bra dag :)

  SvaraRadera
 9. Åh, jag vill se mer av allt. Tycket alltid att du har fina naglar och lack! Tävlar gör jag med, som du kanske förstår.

  SvaraRadera
 10. Hipp hipp hurra! Grattis på din dag!

  Jag gillar water marbling, det vill jag se :-)

  SvaraRadera
 11. Grattis på födelsedagen! Jag vill så klart vara med! Jag följer din blogg sedan innan på bloglovin :)

  jessicaanderssonpaulsson@gmail.com

  SvaraRadera
 12. Grattis! Hoppas du hade en härlig dag :) Alltid skoj och läsa din blogg! /Rebecka

  Keckan@gmail.com

  SvaraRadera
 13. Happy Birthday dear Helena!! I see everything I like already =)) don't ever change!!! =)

  SvaraRadera
 14. Happy Birthday! and thanks for the opportunity to win some awesome polishes. I always like Haul posts to see what's out there and what other people are into or tutorials to see how they did a mani!

  SvaraRadera
 15. I would love to see more haul posts in your blog.

  SvaraRadera
 16. Grattis i efterskott :)
  Jag är ganska nöjd med det jag får se i din blogg :)
  Man behöver inte skriva något om att vara med i tävlingen här väl? Om man redan har fyllt i den där rafflecoptern? :)

  Hehe!

  SvaraRadera
 17. Grattis!:-) Zoya Charla ser riktigt snyggt ut, även dom andra men zoya ligger på topp.

  SvaraRadera
 18. Nämen! 11 juli är ju även min födelsedag. :) Grattis i efterskott till dig! Hoppas du hade en riktigt mysig dag med nära o kära.

  SvaraRadera
 19. Grattis i efterskott! Jag gissar att tävlingen är slut men vile iaf säga grattis:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Emma, vill du vara med så går det hur bra som helst. Tävlingen är inte slut förrän den 16:e

   Radera
 20. Stort grattis på födelsedagen i efterskott! Jag är med :)

  SvaraRadera
 21. Grattis i efterskott! Jag gillar din blogg precis som den är. Vet inte vad det finns mer att önska. :)

  SvaraRadera
 22. Åh vad roligt med tävlingar! Och grattis i efterskott! Jag följer din blogg genom feed så det motsvarar väl GFC även om jag inte använder just det verktyget till att läsa din blogg :)

  mynailmania@gmail.com

  SvaraRadera
 23. Åh vad roligt med tävlingar! Och grattis i efterskott! Jag följer din blogg genom feed så det motsvarar väl GFC även om jag inte använder just det verktyget till att läsa din blogg :)

  mynailmania@gmail.com

  SvaraRadera
 24. Hej hej =)
  Bloggen följer jag genom fejjan ;)

  Min mailadress är: pia.theres@hotmail.com

  Kramen =)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!