onsdag 4 juli 2012

Catrice Rusty but sexy

Det här lacket var en riktig positiv överraskning. Jag tyckte det såg fint ut i flaskan, men blev ändå så nöjd när jag inser att formulan är väldigt trevlig. Alldeles lagom tjock, väldigt lätthanterlig och täcker på två lager. Torktiden var helt normal. Jag gillade penseln även om skaftet till den kunde varit något längre. Ska tillägga att det var en ganska bred pensel.

Färgen då? Ja, hur ska jag beskriva den. Namnet antyder att den ska vara rostfärgad, men jag är inte riktigt benägen att hålla med. Orange som drar sig åt guldhållet kanske? Snygg är den i alla fall. Jag är helt klart lite svag för orange lack.

Om jag råkar på Catrice lack fler gånger kommer jag absolut att köpa fler.


This polish was a real pleasant surprise. I thought it looked nice in the bottle, but was still so happy when I realize that the formula is very nice. Just the right thickness, very easy to use and cover in two coats. The drying time was completely normal. I liked the brush while the shaft of it could have been slightly longer. Should add that it was a pretty broad brush.

The color then? Well, how shall I describe it. The name implies that it will be rust-colored, but I'm not really inclined to agree. Orange with some gold perhaps? Very stylish anyway. I have definitely a weak spot for orange polishes.


And if I come across Catrice polishes again I will definitly buy some more.

11 kommentarer :

 1. Inte riktigt min kopp te, men färgen som sådan är fin, men aldrig på mig....
  Men var har du köpt det märket? Aldrig sett...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Linda det är köpt i Tyskland. Finns inte här tyvärr :(

   Radera
  2. Tack för svaret :-) Får börja planera semestrar efter lackshopping-möjligheter, haha ;-)

   Radera
 2. Catrice is a great brand, I love the formula! Rusty isn't really my colour, but it looks really cool on you :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. I wish I could find it here, but I can't. Need to go to Germany more often.

   Radera
 3. sooo gorgeous..reminds me of one of my favorite oranges, china glaze cross iron 360

  SvaraRadera
  Svar
  1. I don't have the CG color, but I will google it.

   Radera
 4. Kul att du gillar formulan, jag har ett otestat Catricelack i en Helmerlåda. Fast mitt är mint. Ska försöka ge mig på att testa det i sommar...

  SvaraRadera
 5. This is beautiful!!! Definitely goes with your skin color!!

  SvaraRadera
 6. This is my kind of color! I love it!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!