söndag 15 juli 2012

Nailart Sunday: Zoya Flowers

Idag hade jag lite problem med att bestämma vad inlägget skulle kallas. Själv associerar jag mönstret och färgerna i dagens manikyr med mönstret på en gammaldags tekanna. Yngste sonen så ful gammal lampskärm och äldste sonen så en ful gammal tapet eller möjligen en gardin som du skulle gilla... Vad menar han med det??

I alla fall så har jag använt mig av Milani White on the spot som bas och sen tog jag Zoya Lotus till blommorna. Jag gillar den milda lila tonen som det blev av den. Milani lacket kommer jag att återkomma till, men jag kan säga att det här målade jag på i onsdags och det sitter fortfarande en enda liten antydan till chippning har jag på ena tummen. Så tummen upp för detta lacket!

Mönstret kommer från Mash platta nr 42. På bilderna har jag två lager basfärg, ett lager Seche, mönstret och ett lager Seche till.

Lämna gärna en kommentar om vad ni tänker på när ni ser mönstret och färgerna ihop.


Today I had a little trouble deciding what this post would be called. I associate the pattern and colors of today's manicure with the pattern on an old teapot. My youngest son said it looked like an ugly old lamp shade and the eldest son said: an ugly old wallpaper or possibly a curtain that you would like ... What does he mean by that?

Anyway, I am using Milani White on the spot as a base and then I took Zoya Lotus for the flowers. I like the pale purple tone that became of it. I will get back to the Milani polish in an other post one day. But I can say this, I did this manicure this Wednesday and it is still on with only one little hint of chipping, I have on one thumb. So thumbs up for this polish!

The pattern is from Mash plate nr.42. In the pictures there are two layers of the Milani, a coat of Seche, the pattern and a layer of Seche.

Please leave a comment about what you think of when you see the pattern and colors together.

9 kommentarer :

 1. Håller med dig... gammeldags porslin! Gulligt :-)

  SvaraRadera
 2. Fint! Och jag tänker på en urmysig och väldigt vältvättad gammal pyjamas som man inte kan låta bli att använda för att den är så skön!

  SvaraRadera
 3. Jag tänker att det inte kan vara normalt att tycka att det där är fult, det är väl hur fint som helst? Även på tapeter och gardiner and whatnot.

  SvaraRadera
 4. Fint! Pyjamas och porslin är associationer som kommer till mig också!

  SvaraRadera
 5. En gammal naggad teservice är det första som kommer till mig. Gulligt.

  SvaraRadera
 6. Gammaldags porslin är en väldigt bra beskrivning av den här manikyren! Väldigt vackert blev det, både färgmässigt och mönstret :)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!