söndag 14 februari 2021

Zoya Ash

 Vilket helt fantastiskt väder vi har! Igår var vi ute och gick en sväng, åt en semla och tittade på Melodifestivalen. Idag är det ju faktiskt Alla Hjärtans Dag och vi firar 34 år tillsammans. Nu är ju läget som det är och ingen av oss är sugen på att gå ut på restaurang och äta även om man får det. Jag har haft Corona, men min man har inte det. En promenad blir det absolut idag också, kanske även en liten fotoutflykt, men det får vi se. 

Idag ska man ju visa fina nail art egentligen, men den får ni lite senare för först vill jag visa Zoya Ash som kom ut 2016 i en kollektion som hette Urban Grunge. Vad jag vet så har jag bara använt det här en gång tidigare och det var i december 2016. När jag fick upp nummer 1191 i min random number generator var jag tvungen att googla lacket för att veta i vilken färglåda det skulle stå. Ash är ett körsbärsrött metallic lack. Jag tror faktiskt att jag enbart har ett lager på bilderna, jag måste börja skriva upp sånt här för mitt minne är inte helt bra efter min sjukdom. 

I alla fall så är det ju sorgligt att ett så här vackert lack inte blivit använt på 5 år! Tycker det är superfint och det kommer absolut stanna i min samling.  


What a fantastic weather we have! Yesterday we were out for a walk, ate a semla (a Swedish thing..) and watched the Melodifestival (also a Swedish thing..). Today is actually Valentine's Day and we celebrate 34 years together. Now the situation is as it is and none of us are eager to go out to a restaurant and eat even if you are allowed to. I've had Corona, but my husband does not. It will definitely be a walk today as well, maybe even a small photo excursion, but we'll see.

Today you should show nice nail art really, but you will get it a little later because first I want to show Zoya Ash which came out in 2016 in a collection called Urban Grunge. As far as I know, I have only used this once before and that was in December 2016. When I got number 1191 in my random number generator, I had to google the polish to know in which color box it would be. Ash is a cherry colored metallic polish. I actually think I only have one layer in the pictures, I have to start writing things like this down because my memory is not completely good after my illness.

In any case, it is sad that such a beautiful polish has not been used in 5 years! Think it is super nice and it will definitely stay in my collection.

4 kommentarer :

 1. That is one gorgeous Zoya :-D

  SvaraRadera
 2. Jättefint!! När jag någon gång swatchar så jag vill veta antal lager brukar min första bild vara uppsträckta fingrar som representerar antal lager, enkelt sätt att få med sig det tills dess att man ska redigera och publicera :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det där var smart! Jag swatchar ju sällan bara för att ta bort direkt längre, men jag kommer inte ens ihåg när det gäller manikyrer jag behåller ett par dagar.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!