tisdag 23 februari 2021

L.A Girl - Idol

 Helt ljuvligt väder ute idag, tog en promenad på förmiddagen. Annars har jag inte varit så värst kreativ idag. Den här Covid skiten sitter fortfarande i och jag blir fort trött. Men allting blir lite lättare med lite sol och fågelsång. 

I min strävan att använda både otestade och redan använda lack hamnade jag på lack nummer 691 i min lista. L.A. Girl Idol är lacket med det numret. Ett lack som jag senast visade på bloggen 2015. Just L.A Girl är ett märke som jag har tyckt mycket om, men det var typ omöjligt att hitta i Sverige. 2015 och tidigare var det å andra sidan inte dyrt med frakter från USA, så det var därifrån och på olika blogsales som jag inhandlade mina flaskor. Idol är ett jeansblått lack med guldskimmer. Ett eller två lager räcker. Jag har två lager på bilderna. Det är bra formula, men nu när jag börjat vänja mig vid lite bredare penslar så kändes den här lite tanig får jag nog säga. 

Det här är ett jättefint lack, inte särskilt unikt längre, men fortfarande väldigt vackert måste jag säga. Jag vill gärna höra er åsikt om att jag visar lite äldre lack också. Tycker själv det är roligt att plocka fram lite gamla godbitar ur lådorna. 

Absolutely lovely weather outside today, took a walk in the morning. Otherwise, I have not been very creative today. This Covid shit is still hunting me and I get tired quickly. But everything gets a little easier with a little sun and birdsong.

In my quest to use both untested and already used polishes, I ended up on polish number 691 in my list. LA. Girl Idol is the bottle with that number. A polish that I last showed on the blog in 2015. Just L.A Girl is a brand that I have liked a lot, but it was kind of impossible to find in Sweden. In 2015 and earlier, on the other hand, shipping from the USA was not expensive, so it was from there and at various blog sales that I bought my bottles. Idol is a denim blue polish with gold shimmer. One or two layers are enough. I have two layers in the pictures. It's a good formula, but now that I have started to get used to slightly wider brushes, this one felt a bit skinny, I must say.

This is a very nice polish, not very unique anymore, but still very beautiful I must say. I would like to hear your opinion on that I show a little older polishes as well. I think it's fun to pick out some old beauties from the boxes.

8 kommentarer :

 1. Jag tycker att det är kul att se lite gamla lack ibland! Det blir lite nostalgifaktor sådär. Det här var väldigt fint ändå, och jag gillade också LA Girl. Ibland tar jag fram mina gamla flaskor. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är riktigt roligt att dyka ner i gömmorna har jag upptäckt. Bra sätt att veta om man vill ha kvar ett lack eller inte också.

   Radera
 2. Looks amazing and love the shimmer :-D

  SvaraRadera
 3. Jättesnyggt! Jag har inget emot att se gamla lack, ser hellre gamla och snygga lack än nya och "tråkiga". Och är det inte någonstans lite hållbart att använda äldre lack, istället för att bara klicka hem nya?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kämpar hårt för att inte köpa massa nya när jag nu inte ens kan använda lack i veckorna och många av mina "gamla" blir som nya för mig för att det är så länge sedan jag använde dem, vissa kommer jag knappt ihåg att jag har.

   Radera
 4. Oh, I envy you on inexpensive shipping from USA. Even before Covid it was rather high for my little corner of the world, and now it is understandably higher.

  This polish may not look that original now, but I can see it being quite special 5-6 years ago. It also looks like it could be a nice base for some nail art or stamping. And I'd love to see more of those older shades that you have.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Well we don't get to buy anything anymore with inexpensive shipping and maybe that is right. It's not ok with all the "unnecessery" shippings all around the world.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!