tisdag 2 februari 2021

Frenzy Polish - Mockinjay

 Ledig dag idag, gått en längre promenad än vad jag gjort på länge. Så skönt väder ute, men det kostar på. Blir väldigt trött. Också varit på ett möte om det nya sjukhuset som ska byggas här i regionen, intressant. Annars blir det mycket vila just nu för att orka jobba, längtar till den dag jag känner att jag orkar både jobba och göra roliga saker här hemma. 

Idag tänkte jag visa ett lack som jag fått av en väldigt fin vän som gjorde sig av med en hel del av sin samling. Jag kan inte påminna mig om att jag har testat det här märket innan, men kan jag ha gjort. Det här är i alla fall Frenzy Polish Mockinjay. Misstänker att namnet är inspirerat från Hunger Games och det gillar jag. Det här är ett mörkblått jelly fyllt med microglitter. Det är ett tag sedan jag målade med det här, men jag tror att jag kan ha haft tre lager och topplack. 

Lacket har en helt underbar färg och för mig är det här det perfekta glitterlacket. Mycket glitter, men inte så att det blir lite för glittrigt. Jag tycker det här är riktigt tjusigt. 

Free day today, gone for a longer walk than I have done in a long time. So nice weather outside, but it costs. Gets very tired. Also been to a meeting about the new hospital to be built here in the region, interesting. Otherwise, there will be a lot of rest right now to be able to work, longing for the day I feel that I can both work and do fun things here at home without getting exhausted. 

Today I am going to show a polish that I got from a very nice friend who got rid of a lot of her collection. I can not remember that I have tested this brand before, but I may have done. This is Frenzy Polish Mockinjay. I suspect that the name is inspired by Hunger Games and I like that. This is a dark blue jelly filled with microglitter. It's been a while since I painted with this, but I think I may have had three coats and topcoat.

The polish has an absolutely wonderful color and for me this is the perfect glitter polish. A lot of glitter, but not so that it gets a little too glittery. I think this is really nice.
2 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!