lördag 23 januari 2021

OPI - No More Mr. Night Sky

 Igår var jag faktiskt inte helt slutkörd efter att ha jobbat halva dagen vilket är en klar förbättring. Idag har jag bakat lite knäckebröd, varit ute på en liten promenad och tänker vara slö och köpa hämtmat till kvällen. 

Det här lacket är ännu ett som stått ett bra tag i min otestat låda och som vanligt så blir jag förvånad över varför jag inte använt det tidigare. Lacket är OPI No More Mr. Night Sky som gavs ut i en julkollektion 2015. Det är ett mörkgrått skimmer lack. Det var lite skirare än vad jag förväntat mig så jag har tre lager och topplack. Dock väldigt smidigt att jobba med. 

Kanske något förvånande att det här kommer från en julkollektion, men det är ett riktigt snyggt lack och jag är glad att jag hittade på rea för något år sedan. 


Yesterday I was actually not completely exhausted after working half the day, which is a clear improvement. Today I baked some crispbread, been out for a little walk and plan to be lazy and buy takeaway food for the evening.

This polish is another that has been in my untested box for a long time and as usual I am surprised why I have not used it before. The polish is OPI No More Mr. Night Sky which was released in a Holiday collection in 2015. It is a dark gray shimmer polish. It was a little sheerer than I expected so I have three coats and top coat. However, very easy to work with.

Maybe a little surprising that this comes from a Holiday collection, but it is a really nice color and I am glad that I found it on sale a few years ago.


2 kommentarer :

  1. That is gorgeous <3 Haha now I have the Alice Cooper song going through my head!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Not to bad to get an Alice Cooper song going through the head, could be much worse ;)

      Radera

Please leave a comment it means a lot to me!