måndag 11 januari 2021

Depend - 654

Pressutskick

 Inte kunde jag tro att jag skulle vara fortsatt sjukskriven nästan 6 veckor efter jag fått mitt positiva Coronatest, men det är jag. Tanken är att jag ska börja jobba halvtid från och med onsdag den här veckan. Jag hoppas verkligen att det ska fungera, men är helt ärlig inte odelat säker på det. Dagarna flyter förbi rätt fort ändå tycker jag även om jag nu börjat bli lagom trött på att titta på TV. 

Jag är egentligen inte riktigt redo för vårfärger på naglarna ännu, men mitt bland lacken i Depends vårkollektion Good Enough hittade jag nummer 654 som är ett blågrönt krämlack. Jag vill inte riktigt kalla det för teal, det är lite för blått för det. Mycket bra att måla med och täcker på 1-2 lager. Jag har 2 och topplack över. 

Har faktiskt tappat räkningen på hur många dagar jag har haft det här lacket nu, men en sak är säker jag har inte tröttnat på det än. Helt fantastisk färg tycker jag. 

Press Sample

I could not believe that I would continue to be on sick leave for almost 6 weeks after I received my positive Coronatest, but I am. The idea is that I will start working part time from Wednesday this week. I really hope it works, but honestly not entirely sure. The days flow by fairly quickly, I still think, even though I have now started to get really tired of watching TV.

I'm not really ready for spring colors on my nails yet, but among the polishes in Depend's spring collection Good Enough, I found number 654, which is a blue-green cream polish. I don't really want to call it teal, it's a little too blue for that. Very good to paint with and covers in 1-2 layers. I have 2 and top coat over.

Have actually lost count of how many days I have had this polish on by now, but one thing is for sure I have not gotten tired of it yet. Absolutely fantastic color I think.

2 kommentarer :

 1. Things are really bad in Scotland, death rate is high and infection rate too. Our government is really worried. It is a scary illness.

  This is nice, I like it :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. It's a very scary illness. I'm still not 100 % healthy, so tired all the time.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!