onsdag 6 januari 2021

Essie - Scarlett O'Hara

 Äntligen känns det som att det börjar vända och jag är lite piggare, nu börjar det ändå komma förhoppning om att jag ska kunna jobba halvtid någon gång nästa vecka. Dock vågar jag verkligen inte glädjas för mycket än, det är verkligen en lurig liten sjukdom det här. Idag har jag i alla fall bakat lite CornFlakes kakor och försökt plocka lite här hemma. 

Nog om detta, vill också meddela att jag bestämt mig för att inte göra en topp lista med nail art då jag upptäckte att jag inte gjort mer än 5-6 stycken "riktiga" nail art under 2020. Det får bli skärpning på det tror jag. Idag tänkte jag i alla fall visa lacket som fick pryda mina naglar när år 2020 gick över i 2021. Essie Scarlett O'Hara som fanns under lucka 24 i Essies adventskalender. Lacket är enligt Essies egen sida mörkt rubinrött och det stämmer väl bra det. Lite vackert skimmer finns det i det också. Smidigt att jobba med och två lager räcker fint. 

Jag fullkomligt älskar den här färgen! Så fort jag fått upp flaskan ur lådan blev jag sugen på att måla med den. Underbar röd nyans som absolut, i alla fall enligt mig funkar hela året om. 

Finally it feels like it's starting to turn around and I'm a little more alert, now there's still hope that I'll be able to work part time sometime next week. However, I really dare not rejoice too much yet, this is really a tricky little disease. Today I have at least baked some CornFlake's cakes and tried to do some cleaning here at home.

Enough about this, also want to announce that I decided not to make a top list with nail art when I discovered that I have not done more than 5-6 pieces of "real" nail art in 2020. I hope that will change of 2021. Today, at least, I thought I would show the polish that adorned my nails when the year 2020 turned into 2021. Essie Scarlett O'Hara, who was under door 24 in Essie's Advent calendar. According to Essie's own site, the polish is dark ruby ​​red and that's a good description. There is a little beautiful shimmer in it too. Easy to work with and two layers are fine.

I absolutely love this color! As soon as I got the bottle out of the box, I got the urge to paint with it. Wonderful red shade that absolutely, at least in my opinion works all year round.


5 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!