tisdag 21 maj 2019

Depend O2 - 549

Pressutskick

Idag har jag skickat iväg gubben till Paris, dock inte ridande på en gris... Skämt å sido. Jag tänker alltid att det ska bli skönt att vara själv en dag eller två, men som vanligt är det rätt tråkigt efter några timmar. Nåja, både han och sonen kommer hem på torsdag. Jag ser fram emot helgen med fotomaraton i Halmstad.

I skolan kommer exceltentan närmare och närmare och jag kände att jag behövde lite pepp. Letade bland otestade lack och från förra årets sommarkollektion från Depend O2 hittade jag ett perfekt excelgrönt lack. Kollektionen hette Spotted In Line och jag hade tydligen inte använt många från den, så det var väl dags nu innan jag ger mig på årets sommarkollektioner. Det här är ett mossgrönt krämlack med fantastisk formula. Två enkla lager och topplack har jag på.

Någon gång i början av min bloggkarriär så hade jag ett Lorèal lack som hette Green Couture som jag älskade färgen på, jag är rätt säker på att åldern inte varit snäll mot den flaskan (som det för övrigt inte var mycket kvar i), men det här lacket är väldigt likt det. Jag älskar den här härliga gröna färgen väldigt mycket mer än jag älskar excel kan jag lova.

Press Sample

Today I have sent the old man to Paris. I always think it will be so nice to be by myself a day or two, but as usual it is pretty boring after a few hours. Well, both he and our son come home on Thursday. I look forward to the weekend with photo marathon in Halmstad.

At school, the excel exame is getting closer and closer and I felt that I needed some pepp. Searched among untested polishes and from last year's summer collection from Depend O2 I found a perfect excel green one. The collection was called Spotted In Line and I had obviously not used many from it, so it was well time before I start with this year's summer collections. This is a moss green cream with an amazing formula. I have two layers and topcoat.

Sometime in the beginning of my blog career I had a Lorèal varnish called Green Couture that I loved the color of, I am pretty sure that age has not been nice to that bottle (which, incidentally, was not much left in), but this polish is very similar to that. I love this lovely green color very much more than I love excel I can promise you.


1 kommentar :

  1. Det mesta är väl roligare än excel, har jag för mig...
    Lycka till på tentan, håller alla tummar jag har.

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!