onsdag 1 maj 2019

Depend 7 Day - Levels

Pressutskick

Igår fick jag vara med på ett flertal patientbesök och undersökningar på min praktikplats. Så himla intressant att se vad det är man faktiskt sitter och skriver om. Sen blev det ju faktiskt riktigt bra väder. Här i Kronoberg är det eldningsförbud, men vi grillade lite korv ihop med grannarna på en alldeles vanlig grill istället, funkar ju det också. Trevligt var det i alla fall. Idag hade jag tänkt att få en massa gjort, men jag var lite trött och struntade i det. Vi har i alla fall fått igång vår lille gräsklippare för säsongen.

Jag hittade en liten utmaning på Instagram där man skulle göra manikyr med solrosor och visa idag. Jag fick för mig att jag hade vattendekaler liggande som skulle passa och mycket riktigt så hittade jag fina gula solrosor i min dekalhög. Nu behöver man ju något som matcher dessa och i Depend 7 Days senaste kollektion fanns det solgula Levels. Ett härligt gult krämlack som täcker på två lager. Inte illa för ett gult lack.

Det här påminner mig mycket om ett av mina favoriter när det gäller gula lack, nämligen My Twin Mimmy från OPI, samma härliga glada färg och jag tycker det passade väldigt fint med solrosen till.

Press Sample

Yesterday I participated in a number of patient visits and examinations at my internship. So very interesting to see what I'm actually are writing about. Last night the weather was actually really good. Here in Kronoberg there is a fire ban, but we barbecued some sausages together with the neighbors on an ordinary barbecue instead, it works well too. It was nice anyway. Today I was going to get a lot done, but I was a little tired and ignored that the house needs cleaing. We have in any case started our little lawn mower for the season.

I found a challenge on Instagram where you should do a manicure with sunflowers and show today. I was pretty sure that I had water decals lying around that would fit and quite rightly so I found nice yellow sunflowers in my decal heap. Now you need something that matches these and in Depend 7 Days latest collection there were the sun yellow Levels. A lovely yellow cream coat that covers in two layers. Not bad for a yellow polish.

This reminds me a lot about one of my favorites when it comes to yellow polishes, namely My Twin Mimmy from OPI, the same lovely happy color and I think it suited very well with the sunflower to.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!