fredag 17 maj 2019

Depend 7 Day - We Were On a Break

Pressutskick

Sådär, engelskatentan gjord och jag tror att det gick ganska bra, skulle bli riktigt besviken om jag inte får godkänt faktiskt. Skönt att ha den gjord eftersom jag då äntligen fick öppna det där paketet med mitt NHL spel till Ps3 som legat och väntat på mig. Jag tror ni kan gissa vad jag hittat på under eftermiddagen...

Ikväll kände jag att jag behövde komma ifrån hockeyn och gick och fixade lite nytt på naglarna istället. Valet föll på Depend 7 Day We Were On a Break från Friends kollektionen. Det här är ett klassiskt rosa krämlack. Lite tunnare i formulan än vad jag förväntat mig, så tre lager blev det, men väldigt smidigt att jobba med.

Det här lacket liksom lockade mig ikväll och jag tycker verkligen det är väldigt fint. Så himla roligt att tänka på att jag för något år sedan nästan vägrade att bära rosa lack och nu har kommit till punkten att jag blir sugen på det.

Press Sample

The English exame is done! And I think it went pretty well, would be really disappointed if I didn't get approved actually. Nice to have it done because I finally got to open that package with my NHL game to Ps3 who has been waiting for me. I think you can guess what I've done after getting home from school ...

Tonight I felt that I needed to get away from the hockey and went and redid my manicure instead. The choice fell on Depend 7 Day We Were On a Break from the Friends collection. This is a classic pink cream coat. Slightly thinner in the formula than I expected, so three layers was needed, but very easy to work with.

This polish was calling my name tonight when I went through the untested and I really think it's very pretty. So great fun to think of that a few years ago I almost refused to wear pink polishes and now it has come to the point that I am craving it.


2 kommentarer :

  1. Hej, I can't read the Swedish version, but congratulations on the exam. Anyway, I just discovered your instagram an blog and I wanted to say that I really admire people who are able to take good pictures of nailpolish! For me it is almost impossible. I was wondering, what is a hybrid polish, it days that on the Depend bottle? Does it work without the UV lamp? I hate it that so many polishes are gel polishes now, hate messing with that lamp thing!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hi! I'm so glad you found my blog :) This hybrid polish is designed to be used without a UV-Lamp. You can use with your regular products or with the special base and top coat made to be used with the Depend 7 Days line. You get longer lasting polish if you use the special products.

      Radera

Please leave a comment it means a lot to me!