tisdag 6 november 2018

Essie - Say It Ain't SoHo

Pressutskick

Om ni undrar vad jag gör så tentapluggar jag.... Sternocleidomastoideus, titta vad jag kan va! Skämt å sido, jag har lagt böcker och papper åt sidan en stund. Kan faktiskt inte få in så mycket mer skelettdelar och muskler i hjärnan nu. Tog mig istället en promenad och naglarna har fått lite kärlek också. Eftersom förkylningen sitter i rätt rejält fortfarande så skippade jag gymmet, ska försöka ta mig dit i slutet på veckan, men det kändes inte helt rätt när man hostar och snorar som jag gör.

När man ska skriva tenta bör man känna sig självsäker och smart till min hjälp har jag tagit ett lack som verkligen är skitsnyggt. Essie Say It Ain't Soho från höstkollektionen med samma namn. Essies lack kan vara underbara att lacka med eller rena helvetet. Det här tillhör de underbaras skara. Två enkla snabba lager och du är good to go, eller lite topplack också såklart.

Det är en helt underbar glöd i det här lacket och jag är rätt säker på att det skulle göra sig väldigt bra med matt topplack också. Perfekt för hösten eller när man känner för det. Jag är nog lite kär faktiskt.

Press Sample

If you're wondering what I'm doing I'm actually studying.... Sternocleidomastoideus, look I've learned something! Joking aside, I've put books and paper aside for a while. Can't actually bring in so much more skeletal parts and muscles in to my overcooked brain right now. Instead I took a walk and the nails got some love too. Because of my cold that is still very much present, I skipped the gym, I hope to go there in the end of the week instead. 

When writing an exame, you should feel confident and smart to help yourself. I have taken some help from a polish that is just soo gorgeous, Essie Say It Ain't Soho from the autumn collection with the same name. Essie's polishes can be wonderful to paint with or a total hell. This belongs to the wonderful crowd. Two simple quick layers and you're good to go, or maybe you should add a little topcoat too.

There is a very wonderful glow in this polish, and I'm quite sure that it would be very good with a matte topcoat too. Perfect for autumn or whenever you feel like it.  I'm probably a little in love indeed.
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!