måndag 19 november 2018

Zoya Cinnamon

Då var första dagen på praktiken avklarad och jag känner mig riktigt nöjd. Det härligt att känna sig så välkommen. Dagen har gått åt mest till information, så huvudet är rätt mosigt ikväll. Imorgon blir det till att skriva diktat. Kul!

Kände för att byta lack när jag kom hem, orkar faktiskt inte bry mig över latinläxan.. Så sagt och gjort av med det gamla och på med Zoya Cinnamon, ett brunt skimmerlack. Zoya har oftast väldigt bra formula och det här funkade toppen att måla med. Två lager och topplack är vad ni ser på bilderna.

För något år sedan hade jag inte rört ett brunt lack frivilligt, men det gör jag absolut nu och jag gillar Cinnamon riktigt mycket. Kanske inte lika mycket som jag gillar kryddan med samma namn och som jag använder varje morgon på min frukostfil, men nästan. Det här är ett härligt varmt brunt lack med fint skimmer och jag tycker det är mycket fint.

So my first day of practice is completed and I feel really satisfied. Great to feel so welcome. The day has been filled with lots of information, so my head is pretty mushy tonight. Tomorrow, I will get to write my first dictate. Fun!

I felt like changen polish when I got home, I really couldn't bother about the Latin homework tonight. So off with the old and on with a new and in this case that's Zoya Cinnamon, a brown shimmer. Zoya usually has a very good formula and this worked just perfect to paint with. Two layers and topcoat are what you see in the pictures.

A couple of years ago, I had not touched a brown polish if I didn't have to, but I'm definitely doing now and I like Cinnamon a lot. Maybe not as much as I like the spice with the same name and which I use every morning on my breakfast, but almost. This is a beautiful warm brown polish with fine shimmer and I think it's very nice.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!