fredag 9 november 2018

Depend O2 - 561, 563 & 571

Pressutskick

Haft en riktigt bra dag idag. Vi har fått mycket gjort i skolan, jag fick besked på att jag inte är helt konstig utan faktiskt fortfarande hade bakterier i urinen, medicin uthämtad och jag har varit och köpt doppresenter. Vi ska faktiskt på 2 dop inom loppet av typ 2 veckor. Plus att jag fick tillbaka min tenta (snabbt rättat!) och hade VG på den.

Allt detta gav mig lite feeling till att byta lack när jag kom hem. Ville vara lite lekfull, så det blev 3 lack från Depend O2:s Like an Artist kollektion. Lacken har nummer 561, 563 & 571 och alla är krämlack. 561 är ett ganska klassiskt grått, 563 är rävrött eller rävorange om man så vill och slutligen 571 ett dammigt grönt. Alla täcker på två lager.

Funderade skarpt på att stämpla mönster med rävar över det oranga lacket, men tycker manikyren är så härlig som den är, så jag låter nog bli. En väldigt höstig och härlig kombo enligt mig. Jag gillar alla de här färgerna och tycker att det här blev precis så bra som jag tänkt mig.

Press Sample

I've had a really great day today. We have gotten a lot of work done in school, I was told that I'm not crazy but infact still has some bacteria left in my urine, medicine has been picked up. I have also bought some christning presents. In fact, we have been invited to 2 different christening cermonies in less than 2 weeks. Plus I already had my exame back and I had done really well on it. 

All of this made me get into such a great mood that I went home and redid my nails. I felt like doing something playful, so I took 3 polishes from Depend O2's Like an Artist collection. The polishes have number 561, 563 & 571 and all are creams. 561 is a pretty classic gray, 563 is foxred or orange and finally 571 a dusty green. All covers in two layers.

I had really serious thoughts of doing some fox stamping on top of this, but I think the manicure is as beautiful as it is, so I'll probably leave it this way. A very autumnlike and beautiful combo according to me. I like all these colors and think this turned out just as good as I thought.

4 kommentarer :

  1. Verkligen perfekta höstfärger! Jag tänker på Thanksgiving också med den rostiga orange tonen. Kul att du fick bra på tentan!

    SvaraRadera
  2. Fina lack! Tror det skulle bli snyggt med rävar på:) Roligt med tentan och hoppas att du kryar på dig snart!

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!