lördag 24 november 2018

Reader's Choice - OPI Snow Globetrotter

Jaha, den där tentan gick nog inte riktigt så bra som jag hade önskat, men med en stor gnutta tur så kanske jag kan bli godkänd. Den här helgen blir till att börja läsa till svenska tentan istället. Tiden fram till jul är så full av plugg inför tentor att det där med julstök, det kan jag nog glömma. Men vet ni, det känns faktiskt helt ok för i år är jag upptagen med saker som ska föra mig till min examen och till yrket som jag nu är helt säker på att jag kommer älska.

Förra helgen hann jag inte med att lägga upp något läsarnas val inlägg, men idag blir det ett i alla fall och med ett härligt glitter från OPI. Jag har valt att lägga Snow Globetrotter över China Glaze Ho! Ho! Ho! så det här blir en riktig julmanikyr vill jag lova. Det här har en klar bas och sen vita glitter i olika storlekar och regnbågsskimrande glitter också. De stora glittren sjunker gärna ner till botten på flaskan, så man får fiska lite efter dem. Jag valde att lägga två lager över det röda redan glittrande lacket och så topplack.

Alltså det här är väl inte ett glitterlack som jag kommer använda supermycket, men det är lite kul i alla fall och det får absolut mig att tänka på snöfall. Tänker nog testa på lite andra färger också. Tänker på ett mörkblått så blir det som snöflingor mot en mörk himmel.

Jag tycker det är dags för sandlack igen så det är vad ni får att rösta på till nästa vecka.

Well, that test probably didn't go as well as I would have liked it to, but with a big bag of luck I might have passed it. This weekend, I will have to start studying for the Swedish exam instead. The time until Christmas is so full of studying for exams that I'm pretty sure there won't be as much Christmas preparations as usual in this house. But you know, it actually feels okay becaus this year, I'm busy with things that will bring me to my degree and to the profession, which I'm absolutely sure I'll love.

Last weekend, I didn't have time to post any reader's choice posts, but today there will be one, and with a beautiful glitter from OPI. I have chosen to put Snow Globetrotter over China Glaze Ho! Ho! Ho! so this is going to be a real Christmas manicure, I want to promise. This has a clear base and then white glitters in different sizes and iridescent glitter as well. The big glitters do sink to the bottom of the bottle a bit so you do need to fish around a bit for them. I chose to put two layers over the red already glittering polish and topcoat.

So this is not a glitter polish I'm going to use that freqently, but it's a bit fun anyway, and it definitely got me thinking of snowfall. I'm thinking about trying this hout over some other colors too. Thinking of a dark blue, it will be like snowflakes against a dark sky.

I think it's time for some textured polishes again so that's what you get to vote on until next time. 2 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!