söndag 24 juni 2018

OPI - Hopelessly Devoted to OPI & Pink Ladies Rule the School gradient

Pressutskick

Vilken härlig Midsommarhelg vi har haft! Mycket god mat, glada skratt och allt detta tillsammans med fina vänner och familj. Jag har också försökt mig på att baka marängbottnar till tårta. Gick sådär kan jag säga, men nästa gång...

Idag fick jag för mig att jag skulle göra en gradient med hjälp av två av lacken från OPI.s Grease kollektion. Båda i rosa färg och bägge i krämfinish. Hopelessly Devoted to OPI är det något laxrosa ljusare av de två och Pink Ladies Rule the School har en lite mörka rosa ton, men ändå åt laxhållet. Hopelessly var helt ok att jobba med och täckte på två lager.

Nja, jag gjorde nog en liten missbedömning med de här två färgerna. Jag trodde att skillnaden skulle vara mer uppenbar på naglarna. Dock så tycker jag fortfarande att det här blev en snygg gradient, men väldigt diskret.

Press Sample

What a lovely Midsummer weekend we have had! Lot's of good food, many laughs and all this together with nice friends and family. I have also tried to bake marlin bottoms for a cake. Didn't go all that well, but next time ...

Today, I suddenly felt like doing a gradient using two of the polishes from OPI's Grease collection. Both pink and both with cream finish. Hopelessly Devoted to OPI, is the lighter kind of salmon pink of the two and Pink Ladies Rule the School has a little darker pink tone, but still almost salmon. Hopelessly was okay to work with and covers in two layers.

Well, I did a little mistake with these two colors. I thought the difference would be more obvious on the nails. However, I still think this turned out as a pretty nice but very discreet gradient.

2 kommentarer :

  1. Det blev en fin och diskret gradient men visst, mer kontrast mellan lacken skulle nog ha blivit ännu finare. Låter som att er midsommarhelg blev underbar! Vi åt också marängtårta, mamma hade gjort chokladpavlova,supergott! Jag gjorde marängtårta två gånger förra sommaren, en gång på köpt botten och en gång på hemmagjord. Det bär mig emot att säga men den köpta var godast. Kan ju iofs va skönt att veta att man kan köpa med bra resultat. Chokladbotten vi åt i helgen var verkligen supergod för övrigt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Köpta bottnar är inte så dumt, men jag måste nog testa någon gång till bara för att jag är sjukt envis :)

      Radera

Please leave a comment it means a lot to me!