måndag 18 juni 2018

Moon Shine Mani - Hufflepuff Just and Loyal

Igår vaknade jag till ljudet av regn och det var riktigt mysigt tycker jag. Allt är så torrt och sönderbränt ute och inga blommor finns det kvar till midsommar. Nu ska jag inte klaga allt för mycket för visst är det skönt med värmen, men det kunde komma lite regn på natten i alla fall. Eftersom det faktiskt kom lite skurar igår så hade jag och gubben en slödag i tv-soffan och så fick vi hem sonen från hans Amsterdam semester också förstås. Idag skulle jag blogga tänkte jag, men fastnade framför ett av mina favoritspel Stardew Valley istället, nåja nu fick jag ändan ur i alla fall.

På mina naglar sitter Moon Shine Mani Hufflepuff Just and Loyal ett lack som jag inte för mitt liv kan säga är vackert, men kul och unikt och det kommer man ganska långt med i lackvärlden tycker jag. Lacket har en guldig skimmerbas och i den har Phoebe hällt ner guld och svarta glitter. Det är skirt, jag har tre lager och man kan absolut se lite VNL, men faktiskt inte så att det stör så värst. Formulan var dock riktigt bra och det var smidigt att jobba med. Jag har topplack över också.

Av de fyra lacken i Moon Shine Manis Houses kollektion var det faktiskt det här som lockade mig mest. Just för att det är ett ganska unikt lack och jag har absolut inget liknande i min samling sen tidigare. Sen tycker jag verkligen inte det är snyggt och det är inget jag kommer bära särskilt ofta kanske, men jag gillar det ändå på något märkligt sätt.

Yesterday I woke up to the sound of rain and it was really cozy. Everything is so dry and burned out and no flowers are left for midsummer. I won't complain too much because I surely like the weather and the heat, but it would be even better if we could get some rain during the nights. Because we actually had som rain yesterday, me and the hubby had a lazy day on the tv sofa. And I did pick up my son at the airport after his vaccation to Amsterdam too. Today I had planned to do some blogging, but I got stuck in front of one of my favorite games, Stardew Valley instead. Well, now I got a hold of myself and are doing some writing. 

On my nails is Moon Shine Mani Hufflepuff Just and Loyal, that is a polish that I can't say that I think is beautiful at all, but fun and unique, and I think that get's you quite far in the polish community these days. The polish has a gold shimmer base and in it Phoebe has poured down gold and black glitters. It's sheer, I have three layers and you can definitely see a little VNL, but actually not that it looks bad in any way. However, the formula was really good and it was easy to work with. I have top coat over as well.

Of the four polishes in Moon Shine Manis Houses collection, this was the one that attracted me the most. Just because it's a pretty unique polish and I have absolutely nothing like it in my collection since before. I honestly don't think this is particularly beautiful and it's not something I will wear often, but I like it in some kind of strange way. 

2 kommentarer :

  1. Hmm nja, jag är inte så förtjust i detta tyvärr.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är ju helt klart annorlunda och jag kan inte påstå att jag tycker det är vackert, men kul med något som man inte har sen tidigare.

      Radera

Please leave a comment it means a lot to me!