fredag 15 juni 2018

Holo Hearts!

Vilken mysig dag jag har haft än så länge. Jag har varit på skolavslutning i vår byskola. Senaste gången jag var där var för nio år sedan när vår son gick ut trean. Idag hade jag äran att få vara med på våra kompisars dotters avslutning. Sen åkte vi och åt pizzabuffé för att fira detta. Nu har jag slappat lite och ska bege mig till dammen för fågelspaning strax.

En sån här dag känner man mycket kärlek och det tänkte jag visa med en liten holo nail art som får bli mitt bidrag till Sminkans Holofredag. Basen är L.A Girl Copper, jag har använt mig av vinyls från What's Up Nails och fyllt i med Colors By Llarowe Texas Gold, Black Tea.

Svart och orange funkar alltid ihop och det här blev en lite lekfull manikyr tycker jag.

What a cozy day I have had so far. I have been to our local school where it was time to celebrate last day of school before summer holidays starts. The last time I was there was nine years ago when our son graduated from third grade. Today I had the honor of joining our friends' daughter's celebration. Then we went to a pizza buffet to celebrate as well. Now i have relaxed a little and will go to the pond for birdwatching in a short while. 

On a day like this you feel a lot of love and I thought I would show that with a little holo nail art that will be my contribution to Sminkans Holofriday. The base is L.A Girl Copper, I've used vinyls from What's Up Nails and filled in with Colors By Llarowe Texas Gold, Black Tea.

Black and Orange always work together and I think this one became a playful and fun manicure.3 kommentarer :

  1. Jättefint! Och det svarta lacket ser ut att ha riktigt bra holoeffekt! =)

    SvaraRadera
  2. Det här blev otroligt fint och effektfullt!

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!