torsdag 21 juni 2018

Nail Challenge Collaborative presents: Inspired by a book #1

Jag har varit jätteseg med att försöka få till några manikyrer till månadens tema i Nail Challenge Collaborative. Temat är inspirerat av böcker och jag borde ju kunna fixa massa av manikyrer så mycket böcker som jag lyssnar på, men jag har helt enkelt varit för slö.

Idag tog jag dock tag i det hela för häromdagen fick jag hem Glam Polish lack med Harry Potter tema och jag kom på att jag hade vattendekaler med de olika hussköldarna liggande. Alltså har jag prytt naglarna med Glam Polish Ravenclaw, Gryffindor, Hufflepuff och Slytherin och på varje har jag husets sköld. Det blev lite kladdigt för jag fick måla vitt på baksidan av dekalerna för att de skulle synas över de färgade lacken, men annars en helt ok manikyr. Jag kommer visa de olika lacken separat vid senare tillfällen. 

I have been very lazy this month when it comes to making manicures for this month's theme in the Nail Challenge Collaborative. The theme is inspired by books and I should be able to fix a lot of manicures as many books as I listen to, but I've just haven't been up to it. 

Today, however, I felt it really was time to do one. Main reason is that I got home Glam Polishes with Harry Potter theme, and I realized that I had waterdecals with the various house shields lying around. So I have painted the nails with Glam Polish Ravenclaw, Gryffindor, Hufflepuff and Slytherin and on each I have the shield of the house. It became a bit messy because I had to paint white on the back of the decals so that they would appear over the colored polish, but otherwise a perfectly ok manicure. I will show the different polishes separately on later occasions.
3 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!