tisdag 5 juni 2018

Anna Gorelova by Dance Legend - 68 Bullfinch

Jag brukar inte må dåligt av värme, men i söndags gjorde jag verkligen det. Hade fått i mig för lite vätska och hade huvudvärk och var allmänt hängig. Rättade till mig sen framåt kvällen och hängde med in till en kompis som brukar klippa min man. Lite bakad potatis med goda fyllningar hjälpte till sen också. Igår hade jag tänkt att blogga, men det blev en konstig dag. Skjutsade hem svärdottern och när vi kommer utanför hennes hus så har precis en tjej cyklat omkull och slagit sig rätt ordentligt, så det blev att ringa ambulans. Tänk vad mycket fina människor det finns. Vi var först, men det tog inte många sekunder innan en annan kvinna också stannat, en som dessutom var sjukvårdskunnig, och det var någon till som kollade om dom skulle hjälpa till. Som tur var gick allting ganska bra och jag fick rapport från hennes mamma senare på kvällen att hon inte fått några allvarliga skador utan var mer blåslagen och hade ont. Nåväl, sen blev det träning och en hel del prat i telefon, lacket jag bar såg dessutom fortfarande väldigt fint ut, så jag valde att vänta med att byta till idag.

Idag bestämde jag mig för att bära lacket som egentligen var anledningen till att jag köpte hela Anna Gorelovas vinterkollektion. Jag är nämligen otroligt förtjust i Domherrar och det här lacket heter 68 Bullfinch alltså Domherre på engelska. Och man tänker ju att de små fina fåglarna är knallröda på bröstet, men de är dom inte riktigt så det här lacket som rödorange stämmer nog rätt bra tror jag. Jag tvekade lite efter två lager så jag har faktiskt tre, men jag tror egentligen inte att det gjorde så stor skillnad. Bra formula och torktid.

Det här kanske aldrig blir mitt röda favoritlack, men jag tycker mycket mycket om det och som sagt namnet gör mig glad. Det har en fin färg och dessutom ett mycket trevligt skimmer så hos mig går det här hem.

I don't usually feel sick of heat, but I really did this Sunday. I had probably not been drinking enough of water so I had a headache and was generally low. It felt better towards the evening and me and my husband went to a friend who gave my husband a well needed haricut. A little baked potato with good fillings helped out too. Yesterday I was going to blog, but it became an unusal day. I was driving my son's girlfriend home and when we arrieved at her house a woman had just fallen from her bike right into the street and was in severe pain and could not move, so we had to call the ambulance. The good thing about this is that you see the best side of humanity because it didn't take many seconds after we arrived (first on the scene) before another woman also stayed, one who also had some medical skills, and there was other who also checked if they should help out. Fortunately, everything went well and I received a report from her mother later in the evening that she had no serious injuries but was more blistered and had pain. Well, after this I could drive on to the gym. Also did a lot of talking on the phone that day and the polish I was wearing was still very nice, so I chose to wait to change it until today.

Today, I decided to wear the polish that really was the reason I bought the entire Anna Gorelova winter collection. I am unbelievably fond of Bullfinchs and that is what this polish is called. And you might think that the little cute male birds are much more reddish on the chest, but they are not really so this kind of reddish on the polish is pretty accurant, I think. I hesitated a bit after two layers so I actually have three, but I don't really think it made such a big difference. Good formula and drying time.

This may never be my favorite of my red polishes, but I like it so so much and of course I love the name and it makes me happy. It has a nice color and in addition a very nice shimmer so this works fine with me. 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!