måndag 19 juni 2017

Depend O2 - 520

Pressutskick

Jag hoppas snart komma igång med bloggande lite mer frekvent igen nu när studenteriet är över, men just nu har jag inga swatchbilder på lager så det blir inlägg när jag byter lack.

Ikväll var det ett lack från Depend O2:s sommarkollektion With Love From Cuba som åkte på naglarna. Det rödlila 520 med ett fint skimmer, som jag tycker påminner starkt om Senorita Bonita från en gammal China Glaze kollektion. Två lager funkar utmärkt. Torktiden var bra och jag har topplack över det hela på bilderna.

Jag trodde jag skulle älska det här på naglarna och visst är det fantastiskt snyggt, men den där djupa kärleken har inte infunnit sig. Än i alla fall. Kanske borde skriva det här inlägget imorgon när jag haft lacket på en liten längre stund. Jag misstänker att det här vinner i längden och att jag kommer ha ändrat mig en del när det är dags att plocka bort det igen. Men än så länge så är det ett riktigt fint lack, men inte en fem poängare.

Press Sample

I hope to get a little more frequencies in my blogging now that the graduation is over and my weekends are not so planned, but at the moment I don't have any swatch images in stock so I will post when chaning polish.

Tonight it was a polish from Depend O2's summer collection With Love From Cuba, that went on my nails. The red-purple 520 with a really nice shimmer, that I think is reminiscent of Senorita Bonita from an old China Glaze collection. Two layers works great. The drying time was good and I have topcoat over it all in the pictures.

I thought I would love this on the nails, and it's amazingly beautiful, but that deep love that I thought would happen has not come true. Yet I might add. Maybe I should write this post tomorrow when I have had the polish on for a little longer. I suspect this will win in the long run and I will have changed my mind when it's time to take it off again. But so far, it's a really nice polish, but not a five pointer.
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!