fredag 30 juni 2017

Depend 7 Day - Proud Ginger

Pressutskick

Härligt med helg igen, ska inte göra något särskilt utan bara vila upp mig tänkte jag. Och försöka blogga lite.

Dagens lack är ett från Depend 7 Day som heter Proud Ginger. Ett lack i en färg som jag har lite svårt att definiera. Det är nog egentligen korallfärgat, men jag brukar normalt sett inte gilla korall. Det känns som att det finns en liten brun ton i det här också som gör det lite mörkare som jag gillar. I vilket fall som helst så är det här ett krämlack med fina egenskaper. Det täcker på två lager och torkar alldeles normalt. På bilderna har jag inte topplack över. Det här blir väldigt fin yta på även utan det.

Jag brukar som sagt inte vara någon större fan av korall, men det här gillar jag. Det känns sommarfint tycker jag.

Press Sample

Lovely with a weekend again. I haven't anything planned but will most of all relax and rest. And try to blog a little.

Today's polish is one from Depend 7 Day called Proud Ginger. A polish in a color that I have a little hard to define. It's probably coral-colored, but I usually don't like coral. It feels like there is a tiny brown tone in this that also makes it a bit darker and that is something that I like. In any case, this is a cream polish with nice properties. It covers in two layers and dries in a normal time. In the pictures I don't have topcoat over. This has a very nice surface even without it.

As I said, I'm not a big fan of coral, but I like this. Very much actually it feels very suitable for summer.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!