onsdag 31 maj 2017

Depend O2 - 503 & 504

Pressutskick

Ibland ser lack ut att matcha varandra perfekt när man håller flaskorna jämte varandra. Så tyckte jag absolut om Depend O2 503 & 504 som bägge är från vårens Game, Set, Match kollektion. Riktigt lika bra matchning tycker jag nog dock inte det blev på naglarna. I alla fall inte som jag använde lacken.

Om vi börjar med 503 så är det ett hallonrött krämlack som har fantastiskt fin formula. Ett eller två lager räcker. Inte så mycket mer att säga om detta. 504 har en symbol på flaskan att det har en skirare formula och inte egentligen är tänkt att täcka helt utan nog mer är tänkt som ett effektlack. Men, jag tänkte ju att man måste ju prova det på egen hand i alla fall. Det här är som ett rosa skimmerlack och faktum är att efter tre lager så anser jag att det är täckande.

Vad är det då jag inte tycker blev hundra? Jo, jag tycker helt enkelt inte nyanserna för sig var tillräckligt lika för den manikyren som jag tänkt mig. Bägge lacken är väldigt fina och speciellt 503 är jag riktigt förtjust i. Jag är tämligen säker på att jag tyckt mer om 504 som ett lager över det andra, nu är det också fint, men kombon kanske inte blev helt hundra. Allt som allt så gillar jag dock bägge lacken.

Press Sample

Sometimes polishes looks like they are a perfect match when you hold the bottles together. That is what I thought about Depend O2 503 & 504, both from the Spring collection Game, Set, Match. I'm not that sure anymore after painting them on my nails. At least not the way I used the polishes. 

Let's start with 503 that is a raspberry red cream with amazingly nice formula. One or two layers are enough. Not much more to say about this. 504 has a symbol on the bottle telling that this is a sheer polish and is not really meant to cover completely on it's own. But, I thought I had to try it's own anyway. This is like a pink shimmer and the fact is that after three layers, I think it's covering.

What is it then that I didn't think turned out perfect? Well, I simply don't think that the shades is close enough with eachother to be great together. Both of them are really nice and I'm especially fond of 503. I'm pretty sure I would have liked 504 more as a layer over the other. It's nice this way too, but maybe not perfect in this combo.  All in all, however, I like both the polishes.


1 kommentar :

Please leave a comment it means a lot to me!