torsdag 11 maj 2017

China Glaze - Crushin' On Blue

Pressutskick

Trots mina försök har våren inte infunnit sig, men skam den som ger sig!

Dagens lack är China Glaze Crushin' On Blue troligen det lack som jag var mest nyfiken på av de sex jag fick skickat till mig från vårkollektionen. Det här är ett havsblått skimmerlack, ett ganska klassiskt China Glaze tycker jag. Så även formulan som kan vara en aning knepig lite tunn, men ändå tjock på något sätt. Jag tycker ändå att det var bra att lacka med, men om man inte testat märket innan kan man nog bli lite fundersam. Man får se upp med lack som rinner från penselskaftet dock. Det jag hade mest problem med var faktiskt torktiden som var riktigt seg. Just det två lager är det jag har på bilderna.

Det här är en riktigt fin blå färg och jag gillar den väldigt mycket. På bilderna ser man en del penseldrag, men dom syns nästan inte alls i verkligheten. Jag visste att jag skulle gilla det här och det gör jag ju också, men det är inte favoriten av de jag testat än så länge vilket jag nog förväntat mig.

Jag vill också påpeka en sak som jag gillar med China Glaze och det är att dom faktiskt ganska enkelt går att få tag på i butik i Sverige till vettiga priser. Något som jag som bloggare uppskattar. Jag tycker det är kul att visa ett lack och om någon blir inspirerad kan man gå ut och köpa det nästan direkt.

Press Sample

Despite my efforts, spring has not come yet, but I will keep on trying to make it appear. 

Today's polish China Glaze Crushin 'On Blue is probably the one that I was most curious about from the six that was sent to me from the Spring Collection. This is a sea blue shimmer, a pretty classic China Glaze In my opinion. So even the formula that can be a bit tricky. Bot thin and runny and thick at the same time. I still think it was good to paint with, but if you try the brand for the first time you might have a bit of a problem with it. You also have to be carefull not to miss the polishdrops that drips from the brush shaft if you are unlucky.. What I had most trouble with was actually the drying time that was pretty slow. Oh I almost forgott to tell you that I have two layers in the photos. 

This is a really nice blue color and I like it very much. In the pictures you can see some brush strokes, but they are almost impossible to see in reality. I knew I would like this and I really do, but it's not the favorite of those I've tested so far, which I've probably expected.

I would also like to point out a thing that I like with China Glaze and that is that you can actually quite easy get them in stores here in Sweden at reasonable prices. Something that I appreciate as a blogger. I think it's fun to show a polish and if someone gets inspired you can go out and buy it almost immediately.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!