måndag 22 maj 2017

Depend - 507

pressutskick

Idag blir det ett riktigt snyggt rosa lack med vackert skimmer i som jag visar för er eller om det möjligen är flakies, men jag tror skimmer. Det här är Depend 507 från årets vårkollektion Eastern Fusion.

Jag måste säga att jag tycker de flesta av alla lack som Depend ger ut har en riktigt bra formula och är smidiga att jobba med. 507 är inget undantag och dessutom passar penseln perfekt till min naglar. Två lager har jag på bilderna. Tar man lite tjockare första kanske man till och med kan komma undan med ett lager. Torktiden är bra och jag har som vanligt topplack över.

Det här lacket föll mig absolut i smaken. Jag gillar den lite skarpare rosa färgen och skimret gör att det blir lite extra fart i det. En glad färg.

press Sample

Today I will show you a really nice pink polish with beautiful shimmer or if it's possibly flakies, but I think shimmer. This is Depend 507 from this year's spring collection Eastern Fusion.

I have to say that I think most of all the polishes that Depend releases has a really good formula and is easy to work with. 507 is no exception and I also think that the brush fits my nails perfectly. I have two layers in the pictures. If you take a bit thicker layers, you might even get away with one. The drying time is good and I as usually have topcoat over.

This polish definitely is in my taste. I like the slightly sharper pink color and the shimmer gives it a little extra life. A happy color.
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!