torsdag 4 maj 2017

L.A Girl Disco Brites - Hustle

Ibland får en skitjobbig formula vara ok för att man faktiskt tycker mycket om färgen på lacket. Och i fallet med Hustle från L.A Girl är det så.

Det här är en jelly och det vet ni som följer mig att jag inte är riktigt kompis med. Färgen är en riktigt fin lite mörkare lila. Rinnigt och tunt, men faktiskt opakt på andra lagret. Inget jag direkt räknade med. Torktiden var också bra. Det här är riktigt glansigt och fint så jag har faktiskt inte något topplack på bilderna.

Den här färgen tilltalar mig väldigt mycket och som sagt det kan få mig att gå med på att använda det igen även när formulan får mig att bli lite smått galen. Dock är det nog så att om jag kollar igenom min samling ordentligt lär jag kunna hitta något väldigt likt det här som är trevligare att måla med och då lär det här få stå lite ensamt i lådan.

Sometimes a bad formula on a polish is ok because you really like the color of the polish. And in the case of Hustle from L.A Girl that's the way it is.

This is a jelly and if you have been following me you know about my feelings for jellys. The color is a really nice little darker purple. Runny and sheer, but actually opaque on the second layer. Nothing I directly counted on. The drying time was also good. This is really shiny and nice, so I actually don't have a topcoat on in the pictures.

This color appeals to me very much and, as I said, it may make me agree to use it again even when the formula makes me get a little crazy. However, if I look through my collection properly, I suspect that I will find something very similar to this, and if that polish is nicer to paint with Hustler will probably stay in the drawer. 


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!