onsdag 10 augusti 2016

OPI - Yank My Doodle

Pressutskick

Jag är inte överförtjust i bruna nyanser på lack och köper sällan dessa själv. Därför är det rätt kul när man i pressutskick får dom där färgerna som man normalt inte skulle testat. Ibland hittar man nya favoriter och ibland inser man att nä, det var som jag trodde jag gillar inte det här.

När det gäller OPI Yank My Doodle från nya Washington DC kollektionen blev jag positivt överraskad. Den här är mer åt det rödaktiga hållet än åt det bruna. Dessutom är lacket riktigt bra att måla med. Täcker på två lager och torkar fort. På bilderna har jag som vanligt topplack på.

Ja, som sagt det här blev ju bra. Tycker det här är ett riktigt klädsamt lack och absolut perfekt i en höstkollektion. Nästan så jag börjar längta lite till hösten och alla vackra färger faktiskt.

Washington DC kollektionen finns ute i butiker om ni är sugna och det tycker jag ni ska vara.
Press Sample

I'm not fond of brown shades on polishes and rarely buy them myself. Therefore, it's quite nice when you get press samples with the colors that you would not normally test. Sometimes you'll find new favorites and sometimes you realize that no, it was as I thought I don't like it this.

Regarding OPI Yank My Doodle from the new Washington DC collection, I was pleasantly surprised. This is more of the reddish side than the brown. In addition, the polish is really good to paint with. It covers in two coats and dries quickly. In the pictures I have as usual topcoat on.

Yes, as I said this was a good surprise. I think this is a really tastefully polish and absolutely perfect in a fall collection. I actually think I start to long a bit for the autumn, maybe not the weather, but all the wonderful colors.

The Washington DC collection is available in stores right now if you are hungry for any of these polishes and I think you should be.

6 kommentarer :

 1. Underbar höstfärg! Jag måste erkänna att jag drabbats av höstlängt, hösten är en av mina favoritårstider.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min med. Älskar alla färger och den underbara luften.

   Radera
 2. helt okej färg.jag har också lite höst feeling när vädret är som det är...

  SvaraRadera
 3. Fint! Är lite tegelstenskänsla på det här. :)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!