torsdag 25 augusti 2016

Suzi - The First Lady with stamping!

Alltid när jag får på mörkt gröna krämlack på naglarna så bara måste jag testa att stämpla med något guldaktigt över. Det är nästan som en liten tvångshandling. Förmodligen för att jag vet att det oftast blir riktigt snyggt.

Givetvis kände jag samma sak när jag målat med OPI Suzi - The First Lady of Nails. Jag plockade fram Hit The Bottle Be-Cider-Self och MoYou London Pro 17 bägge oanvända för övrigt och satte igång.

Jag är riktigt nöjd med resultatet. Grönt och guld är suveränt ihop så är det bara!

Always when I have painted with a dark green cream polish I instantly feel that I need to stamp with some kind of gold pattern on top. It's almost like a compulsion. Probably because I know that it usually looks really neat.

Of course, I felt the same when I had painted with OPI Suzi - The First Lady of Nails. I picked up Hit The Bottle Be-Cider-Self and MoYou London Pro 17 both actually unused and got to work.

I'm really happy with the result. Green and gold are superbly together, that's just the way it is!

7 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!