fredag 12 augusti 2016

Depend O2 - 5039 Dungeons & Goddesses

Pressutskick

Vad kan vara bättre än att fira Sminkan & Emmas holofredag med ett av Depend O2s nya hololack? Tja, det kanske finns bättre saker, men just nu tycker jag det är en briljant idé.

Det här är 5039 Dungeons & Goddesses ett lila lack med mycket röd ton i sig. Precis som det första jag provade från kollektionen så var det här smidigt att jobba med och täckte på två lager. På bilderna har jag topplack på också. Torktiden var förresten mycket bra.

Det här är verkligen riktigt snyggt. För någon som jag som började mitt lackberoende med ett lila lack får det här mig att återigen komma ihåg varför jag blev en lacknörd. Jag gillar det här supermycket och jag längtar faktiskt tills de här lacken kommer ut i butik så alla andra också får njuta av skönheterna.
 


Press Sample

What could be better than to celebrate Sminkan & Emmas holofriday with one of Depend O2's new holopolishes? Well, there are probably other things, but right now I think it's a brilliant idea.

This is 5039 Dungeons & Goddesses a purple polish with a very red tone in it. Just like the first one I tried from the collection, this was easy to work with and covered in two layers. In the pictures I have topcoat on too. The drying time was by the way very nice.

This is really really neat. For someone like me who started my addiction to polishes with a purple one it's a reminder of why I became a polish nerd. I like this so so much and I actually long for this to be released so that the rest of you can enjoy the beauties.

12 kommentarer :

 1. Nice! I'll check this collection out when it's available :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. You should, because there are many highlights in it.

   Radera
 2. Det är fint, men jag känner inget köpsug. Det krävs lite mer för att jag ska vilja köpa ett lila holo.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vet ju att du är lite kräsen när det gäller lila ;)

   Radera
 3. Snyggt! Jag blir lite sugen på att köpa faktiskt. Hur ser det ut jämfört med Purple Effect från L.A. Girl och Zoyas Aurora? Ser gärna en jämförelse :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dom är inte speciellt lika egentligen. Både Purple Effect och Aurora har mycket grövre struktur och är egentligen inte riktiga holos.

   Radera
 4. That is a really beautiful polish!

  SvaraRadera
 5. Jag tycker också att det är en helt briljant idé! Snyggt lack och roligt att du är med!

  SvaraRadera
 6. Beautiful shade ...so pretty

  --Sony
  http://nailscontext.blogspot.com/

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!