söndag 7 augusti 2016

Nail Art Sunday!

Kommer ni ihåg Nail Art Sunday? Ett kärt inlägg varje söndag som finaste Angelica på bloggen lelack höll i. Tyvärr så bestämde sig Angelica för att lägga ner sin blogg. Jag och fler med mig har saknat det här inlägget.

Så jag tog kontakt med Angelica och frågade om det var ok att ta upp hennes skötebarn igen och det var det. Tack söta du för att du ger mig förtroendet att hålla i det här!

Så det här är alltså första söndagen med nyöppning av temat Nail Art Sunday. Denna veckan har vi inte något speciellt tema, men eftersom jag även är med i andra nail art grupper bestämde jag mig för att väva ihop de här två och har gjort en Neon manikyr.

Nä, den blev inte riktigt som jag tänkt mig, men så är det ju ibland och så tokigt blev det ju inte så jag väljer att visa den i alla fall.Do you remember Nail Art Sunday? A cherished theme that used to run every Sunday that Angelica on the blog lelack held. Unfortunately, she decided to stop blogging and me and many others here in Sweden have missed this theme day.

So I got in touch with Angelica and asked if it was ok to bring her baby back and it was. Thank you sweetheart for letting me take care of this.

So this is then,the first Sunday with the reopening of the theme Nail Art Sunday. This week, we have no specific theme, but because I am also in other nail art groups, I decided to weave together these two and have made a neon manicure.

Nah, it didn't turn out quite the way I had imagined it. But it didn't turn out that bad so I choose to show it anyway.


13 kommentarer :

 1. Kul att se att NAS är tillbaka! Och vilka härliga färger du valt till din nail art!

  SvaraRadera
 2. Men ja vad kul! Har nog ingen nail art att visa idag men ska försöka vara med nästa vecka. Superroligt för jag har missat denna temadagen. Härlig färgglad manikyr du gjort!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kände att det var dags att blåsa lite liv i den igen :)

   Radera
 3. Jag hittade ett gammalt inlägg så jag kunde vara med! Så kul att du återupplivar Nail Art Sunday!

  SvaraRadera
 4. Åh, vad kul! Dags att utmana sig själv lite igen m a o! =) Fin prickmanikyr, neon och prickar, det kan nästan inte gå fel ju! =)

  SvaraRadera
 5. Åh va kul att NAS är tillbaka igen! Gillade verkligen den temadagen! Och härligt färgglad manikyr du inleder med!

  SvaraRadera
 6. Love this! Perfect for summer!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!