söndag 24 juli 2016

The Nail Challenge Collaborative presents: 80s # 3

När jag gick på gymnasiet så fanns det en klädaffär i stan där jag gick i skolan som hette Trappan Glöder och där köpte man coola kläder.

Jag suktade efter en viss skjorta som fanns i lite olika färger (mest pastell) och som sen hade svarta penselstreck på sig. Min lycka var total när jag fick den där skjortan. Min var vit med svarta streck. Jag har förtvivlat försökt leta upp ett foto med den här skjortan, men inte hittat något. Jag har letat på nätet, men inte heller där har jag hittat någon bild som funkar. Så tyvärr har jag inga bildbevis just nu, men jag ska fortsätta letandet.

Det jag i alla fall är helt säker på är hur den såg ut och hur jag ville illustrera detta med manikyr nummer 3 på 80-tals temat.

En enkel manikyr som inte kunde bli mer perfekt för ändamålet. Basen är Zoya Purity och strecken är gjord med dry brush teknik och A-England Camelot.
When I was in high school, there was a clothing store in the town where I went to school named Trappan Glöder and that's where you bought the cool clothes.

I wanted one of the shirts they had soo much a shirt that could be bought in different colors (mostly pastel) and then had black brushstrokes on it. My happiness was complete when I got that shirt. Mine was white with black streaks. I have desperately tried to locate a photo with this shirt, but found nothing. I've been looking online, but can't find any photos of that shirt. So unfortunately I have no photographic evidence right now, but I will continue the search.

Well, at least I'm dead sure on how that shirt looked and how I wanted to illustrate this with manicure number 3 on the 80's theme.

A simple manicure that could not be more perfect for the purpose. The base is Zoya Purity and the streaks are made with dry brush technique and A-England Camelot.
6 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!