fredag 29 juli 2016

Lilypad Lacquer - Sandy Claws

Jag har de senaste 10 åren eller om det är 12 jobbat på det där fraktbolaget som har rött och gult i sin logga och nu när sista dagen där är kommen så hade jag tänkt att hitta på någon kul manikyr med dom färgerna, men orken tröt och det blev inte så.

Däremot har jag ett väldigt passande rött lack på naglarna så jag håller stilen lite i alla fall.

Lilypad Lacquer Sandy Claws var ett av lacken i en limited editon julbox från Color4Nails som jag inte kunde låta bli att köpa. Jag har egentligen varit sugen på att använda det rätt många gånger, men av någon anledning har det inte blivit så förrän nu.

Kanske visste jag någonstans inom mig att det här skulle vara rätt färg för den här dagen och sparade det.

Lacket var smidigt att jobba med, täcker på två lager och torkar fort. På bilderna har jag topplack på.

Sandy Claw är ljusare rött lack med metallic känsla. Jag faller så lätt för den här typen av röda lack. Fullkomligt älskar dom. Är man lite tveksam till vad man ska ha på naglarna funkar alltid den här typen av färg för mig. Så jag anser att jag lämnar mitt gamla jobb bakom mig med snyggaste naglarna på bygget.
 


For the last 10 or 12 years I have been working at a transport company with a logo that has yellow and red in it and works with worldwide shipments. Today is my very last day at that company and my thoughts was to do some kind of nail art with those two colors, but my energy is down on zero and I couldn't get myself to do more than repaint the nails. 

However, I have a very fitting red polish now on the nails so I think at least I'm showing some kind of respect to the company. 

Lilypad Lacquer Sandy Claws was one of the polishes in a limited editon Christmas box from Color4Nails that I could not stop myself from buying. I've really been wanting to use this quite many times but for some reason I have not done that until now.

Maybe I knew somewhere inside me that this would be the right color for this day and saved it.

The polish was easy to work with, covers in two layers, and dries quickly. In the pictures I have topcoat on.

Sandy Claws is a brighter red polish with metallic feel. I fall so easily for this type of red. Absolutely love them. If you are a little hesitant about what to wear on your nails this type of red always works for me. So I think that I am leaving my old job behind me with the best looking nails in the building.

1 kommentar :

Please leave a comment it means a lot to me!