lördag 23 juli 2016

Reader's Choice - Color Club Pinky Swear

Lördag, solen strålar och fjärilarna fladdrar överallt i trädgården!

Ska strax hoppa in i duschen och göra mig redo för en ny dag, men först vill jag lägga ut veckans reader's choice.

När ni röstade senast så blev det Color Club Pinky Swear som vann. Ett lack som jag trodde hade en klar bas med glitter i blått, cerise och silver. Och det kanske den är också, men jag ville lägga det här över ett vitt lack och de blåa microglittren gjorde att det ser ut som ett ljusblått lack med glitter i.

Inte alls dumt på något sätt, för jag tycker det blev riktigt fint, men lite smått överraskad blev jag allt. Jag har alltså lagt ett lager med Pinky Swear över Zoya Purity. Glittren spred ut sig riktigt bra och torktiden var ok. Jag har topplack över på bilderna.

Det här blev inte alls dumt även om det inte blev som jag förväntat mig. Fint, men kanske inte ett favoritglitter. Kan nog tänka mig att det är kanon att använda till en glittergradient.

Det blev blåa lack som ni får rösta på till nästa vecka för det bestämde min lille gubbe.
Saturday, the sun is shining from a blue skye and the butterflies are everywhere in the garden!

I should really get ready for a new day, but first I want to write and publish this week's Reader's Choice.

When you voted last time it was Color Club Pinky Swear that won. A polish that I thought had a clear base with glitter in blue, pink and silver. And perhaps it has, but I wanted to put this over a white base and the blue microglitters made it look like a light blue polish with glitter.

Not bad at all in any way, because I think it turned out really nice, but a little surprising. So I have added a layer of Pinky Swear over Zoya Purity. The glitters spread out really well and the drying time was ok. I have a layer of topcoat over in the pictures.

This was not bad at all although it was not as I expected. Nice, but perhaps not a favorite glitter. I can imagine that this is great for a glittergradient.

For next weeks poll you get to vote on blue polishes because that is what my husband said when I asked him to say a color. 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!