tisdag 12 juli 2016

Sia with stamping

Pressutskick

Häromdagen visade jag en manikyr som jag gjort med hjälp av grejer från Depend  och då har jag för mig att jag också skrev att det fanns ytterligare en stämpelplatta i paketet jag fick därifrån. Idag tänker jag visa en manikyr gjord med hjälp av just den.

Basen är Zoya Sia som jag sen stämplat med Hit The Bottle A Bolt From The Blue och mönstret är som sagt från Depends nya stämpelplatta.

Att jag gillar ton i ton stämpligar är ju ingen större hemlighet och jag tycker att det här blev riktigt snyggt. Färgerna matchar varandra bra och mönstret är fint.


Press Sample

The other day I showed a manicure that I made using stuff from Depend and I also think that I mentioned that there was another stamping plate in the shipment I got from them. Today I show you a manicure done using that particular plate.

The base is Zoya Sia that I then stamped with Hit The Bottle A Bolt From The Blue and the pattern is, as stated from Depends new stamping plate.

The fact that I like tone on tone stamping is no big secret and I think this turned out really neat. The colors match eachother well and the design is nice.

4 kommentarer :

  1. Det blev väldigt snyggt! Jag tyckte faktiskt att Depends grejer kändes enormt lättjobbade,blev riktigt nöjd med vad jag lyckades åstadkomma och jag är ju novis :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dom verkar riktigt bra. Kul med bra grejer som är lätta att få tag på.

      Radera

Please leave a comment it means a lot to me!