söndag 10 juli 2016

The Nail Challenge Collaborative presents: 80s # 2

Det är söndag och jag visar som vanligt en manikyr på månadens tema i The Nail Challenge Collaborative. Om ni är nyfikna på hur den gruppen funkar och kanske skulle vilja vara med är ni välkomna att maila mig: lackycorner@gmail.com för mer info.

Denna månaden är det 80-talet som gäller och när jag satt och funderade på vad jag skulle hitta på så kom jag och tänka på mina neonfärgade nitbälten. Smala, smala bälten som jag hade ett i rosa och ett i gult med runda nitar på. Jag ångrar att jag inte sparade dom när vi rensade ut mitt barndomshem, men man kan ju inte ta vara på allt kanske.

Nåväl, det har jag har gjort är att måla med Eyko Punk Punk Polish som hade behövt tunnas ut lite, för det hade stått och blivit rejält tjockt. På det har jag satt runda nitar som fanns i min nail art låda.
It's Sunday and I as usual I will show you a manicure with this month's theme from The Nail Challenge Collaborative. If you are curious about how the group works and might like to join, you are welcome to email me: lackycorner@gmail.com for more info.

This month we have th 80s as our theme and when I sat down and thought about what I would do I remembered my neon colored studded belts that I had. Narrow, narrow belts that I had one in pink and one in yellow with round rivets. I regret that I didn't save them when we cleaned out my childhood home, but you can't take care of everything, perhaps.

Well, what I have done is to paint with Eyko Punk Polish who had needed to be thinned out a bit, for it had become really thick. On that I have sat round rivets that I found in my nail art kit.

4 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!