söndag 17 april 2016

The Nail Challenge Collaborative presents: Candy & Sweets # 3

English text under the pictures. 

Jag äter inte längre godis, men när jag gjorde det så hade jag svårt att hålla mig ifrån gelegodisar av alla dess slag. Och en typ av det är gelehjärtan. Röda härliga godisar som förmodligen är fyllda med onyttiga färgämnen och konstigheter, men goda det är dom. 

Därför tänkte jag att just gelehjärtan kunde vara en bra sak att ha på naglarna i vårt Candy & Sweets tema. 

Basen är Darling Diva Polish Game Over, Man! som jag sen har stämplat med ett mönster från Überchic 6-01. 


I don't eat candy anymore, but when I did I could hardly keep myself from jelly candy of all kinds. And one type of that is jelly hearts. Beautiful red candies that are probably filled with not so nice colorants and other strange stuff, but still so deliscious. 

Therefore, I thought that jelly hearts would be a good thing to have on your nails in our Candy & Sweets theme.

The base is Darling Diva Polish Game Over, Man! I have then stamped it with a pattern from Uberchic 6-01.


10 kommentarer :

 1. I also don't eat candy anymore LOL - but I do love this mani!!

  SvaraRadera
 2. Jättesnygg manikyr! Game over, man! ser verkligen vacker ut! Själv kan jag inte alls hålla mig från godis...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är faktiskt fortfarande lite svårt fastän det gått flera år nu.

   Radera
 3. Väldigt fin manikyr! Har dock ingen dragning åt geléhjärtan, lakrits och choklad är mina svagheter. Äter inte godis så ofta men ibland så...

  SvaraRadera
 4. Very cool .love the shade you used for red hearts ...amazing

  --Sony
  http://nailscontext.blogspot.com/

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!