torsdag 7 april 2016

ABC Challenge - T = Turtle Tootsie Polishes - Smashed PumpkinsEnglish text under the pictures. 

Jösses vilket lack jag letade fram till bokstaven T! Jag vet inte riktigt vilken färg Turtle Tootsie Polishes Smashed Pumpkins har. Är det bronze eller koppar eller orange? Nä, jag vet inte och det spelar absolut noll roll för bara titta hur det ser ut.

Det var smidigt att lacka med och täcker på två lager. På bilderna har jag topplack på också.

Det är helt klart udda färg som jag var lite tveksam till hur jag skulle gilla på naglarna, men jag hade inte behövt oroa mig för jag fullkomligt älskar det här lacket. Tyvärr har jag bara en miniflaska, får kanske ändra på det för det här blev en fullträff tycker jag.


What an amazing polish I picked for the letter T! I don't really know what color Turtle Tootsie Polishes Smashed Pumpkins have. Is it bronze or copper or orange? Nah, I don't know and it does absolutely zero matter because just look how it looks.

It was easy to paint with and covers in two layers. In the pictures I have topcoat on too.

It's clearly an odd color I was a little hesitant about how I would like it on the nails, but I shouldn't have worried because I absolutely love this polish. Unfortunately I only have a mini bottle so maybe I should do something about that.  Because this was turned out to be a bullseye polish. 16 kommentarer :

 1. This is indeed a difficult color to pinpoint, but it looks good on you!

  SvaraRadera
 2. Håller med, färgen är verkligen superhärlig! Vilken glöd!

  SvaraRadera
 3. Woooooooow! Vilket lack, vilken glöd, vilka bilder! Helt underbart ju. Nä hjälp, jag kan inte släppa detta. Måste säga't igen. Wooooooow! :D Mitt lack är inte lika rafflande. Kommer upp om en liten, liten stund.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har ett med glöd och du ett med bling bling blir ju perfekt ju :)

   Radera
 4. Wow! That seriously glows! Gorgeous polish <3

  SvaraRadera
 5. Vilket superhärligt lack! Underbar färg!
  Själv har jag en väldigt sen recension av en nageldekal med blinkande lampor som dagens inlägg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blev visst ett till lack på T innan jag gick och la mig också! :-)

   Radera
  2. Jag gillade den där blinkande grejen :)

   Radera
 6. This color is fantastic on you!! I love TTP!

  SvaraRadera
 7. It is not my type of color but it looks great on you!!

  SvaraRadera
 8. Lovely colour! I have nothing similar in my stash.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!