tisdag 26 april 2016

Orly - Vintage

English text under the pictures. 

Ibland är mitt minne inte bättre än en guldfisks. Jag målade med Orly Vintage och skrev inte direkt ned hur många lager jag hade, nu när jag skulle skriva det här inlägget sitter jag här och kliar mig i huvudet för att försöka komma på det.

Jag har för mig att det slutade med tre lager, men det kan varit två också. Det första var i alla fall ganska ojämnt och lite strimmigt vilket rättade till sig med fler lager och topplack.

Vintage är ett turkost pastell lack som ändå har rätt mycket klös i färgen. Inte så där ljuvligt gulligt pastelligt alltså. Jag tycker det här är superfint. Det perfekta vår och sommarlacket i min mening.
 


Sometimes my memory is not better than a gold fishes. I painted with Orly Vintage and didn't write down directly how many layers I used, now that I write this I'm sitting here scratching my head to try to figure it out.

I think that I ended up with three layers, but it may have been two. The first was in any case quite uneven and a little streaky, which corrected itself with more layers and topcoat.

Vintage is a turquoise pastel polish that still has quite a lot of edge to it. Not that deliciously cute pastel. I think this is super nice. The perfect spring and summerp polish in my opinion.

8 kommentarer :

 1. What a gorgeous and fresh mint <3

  SvaraRadera
 2. Älskar mintiga lack och det här ser verkligen supersnyggt ut!

  SvaraRadera
 3. Härlig färg om än inte unik!
  Ang att inte minnas hur många lager man applicerat så är jag precis likadan, även när jag under appliceringen tänker att den här gången ska jag minsann komma ihåg så är det glömt en liten stund senare... Har funderat på att börja ta en bild där jag håller upp X antal fingrar som symbol för hur många lager som krävdes men har inte kommit igång med det än :)

  SvaraRadera
 4. Det är en sån där färg som man blir glad av! :-) Jag undrar om den inte skulle vara jättefin matt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man blir jätteglad av den här och matt... Hm, det måste nog testas.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!