måndag 25 april 2016

ABC Challenge - Z = Zoya Aphrodite


Jaha, då var det faktiskt sista dagen i vårt ABC Challenge för den här gången. För eller senare kommer det säkert att återkomma tror jag.

För min del har mina otestade lack minskat rätt bra faktiskt. Det kan ju också ha att göra med att jag inte köpt så där värst många nya under den här tiden heller, men det känns bra att snart vara nere under 100 i alla fall.

Sista dagen innebär bokstaven Z och det var inga problem att hitta lack till. Jag har nämligen ett gäng otestade lack ifrån Zoya i min samling. Det jag valde att plocka fram idag är Aphrodite.

Hur ska man beskriva det här lacket då? Orange med rätt mycket röd underton och rosarött skimmer i tror jag blir rätt bra faktiskt.

Det var något skirare än vad jag trott så tre lager var nödvändigt och på bilderna syns ändå lite VNL vilket inte är så framträdande i verkligheten. Både hanteringen och torktiden var dock riktigt bra så tre lager är inget problem. På bilderna har jag topplack på.

Jag gillar färgen på det här. Det ser väldigt somrigt och färgglatt ut, men jag blev inte helt överväldigad av den. Snygg, ja men det liksom stannar med det.The day have come to say farewell to our ABC Challenge for this time. Sooner or later it will surely come back I'm sure.

For my part, my untested pile has gone down quite well actually. It could also have something to do with that I have not bought that many new polishes during this period, but it feels good to soon be down below 100 in any case.

Last day means the letter Z and there was no problem finding a polish for that. Because I have a bunch of untested from Zoya in my collection. What I chose to pick up today is Aphrodite.

How should one describe this polish then? Orange with quite a lot of red undertone with redishpink shimmer sounds pretty good actually.

This was a bit sheerer than what I expected and three layers was necessary in the pictures it looks like I Still has a bit VNL which is not as prominent in reality. Both the formula and the drying time was really good so three layers is no problem. In the pictures I have topcoat on.

I like the color of this. It looks very summery and for me it's a happy color, but I was not overwhelmed by it. Stylish, yes, but there is where my feelings ends. 19 kommentarer :

 1. Det är ett vackert lack men kan förstår hur du menar med att du inte känner dig helt tagen av det, finns ju många liknande lack...

  SvaraRadera
 2. I feel the exact same way about it...

  SvaraRadera
 3. That's a gorgeous polish hun :) congratulation on getting your swatch pile down mine is over taking my desk lol x

  SvaraRadera
  Svar
  1. Well I still have over 100 untested but it's cleary on the way down.

   Radera
 4. This is a pretty color. I love the glass fleck shimmer!

  SvaraRadera
 5. I actually really like this, it's gorgeous :) x

  SvaraRadera
 6. Svar
  1. Fint är det, men jag vet inte vad det är som gör att jag inte gillar det galet mycket.

   Radera
 7. Ser jättefint ut verkligen! Mer än bara ett skimmerlack på något sätt.
  Grattis att du fått ner dina otestade lack till nästan tvåsiffrigt också! Själv jobbar jag med att få ner det till 40, vilket skulle vara under 10% i samlingen vilket jag själv tycker känns mycket imponerande ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Under 10% låter ju riktigt bra, måste också räkna ut min procentsiffra.

   Radera
 8. I am pretty sure I have an old H&M that is very close to this Zoya!
  Thank you so much for starting this challenge, it was so helpful to get rid of old untried nail polish!

  SvaraRadera
 9. Jag är en dag sen, men jag skyller på att vi hade problem med vårt nät här hemma igår! :-) Jag hoppas verkligen att det kommer en repris på den här utmaningen någon gång. Det har varit suveränt att få en spark i baken att verkligen få ut lite poster. Jag har visserligen knappt använt mina otestade utan mest betat av mina arkivinlägg, men det behövde jag egentligen mer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om jag känner mig själv så dyker ABC Challenge upp igen, för min otestad hög har en förmåga att växa på sig igen.

   Radera
 10. I really like this orange / red. I consider this very summery nail polish. Thank you for having organized this beautiful ABC Challenge

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!