lördag 21 november 2015

Reader's Choice - Lyn B Designs Time And Relative Dimension In Space

Trodde ni jag hade glömt bort er idag? Nej då, men först har jag lämnat av sonen vid tåget han ska hem till sig efter att varit hemma hos oss i tre veckor medans han praktiserade. Alltid lika tomt och tråkigt när han åkt. Sen har jag passat på att frisera mig lite grann och varit på julmarknad.

Men självklart ska ni få veckans läsarnas val. Det ni valde åt mig är Lyn B Designs Time And Relative Dimensons In Space ett lagom långt namn kan man ju tycka. Mitt första lack från det här märket.

TARDIS är ju självklart ett Doktor Who inspirerat lack och jag erkänner att jag är en av dom som inte sett den här serien, men det hindrar ju förstås inte mig från att tycka mycket om ett lack som är inspirerat av den.

Lacken har en blå jellybase med massor av silver och blå glitter i. Det blir som en liten stjärnhimmel på naglarna faktiskt. Det var mycket smidigt att måla med och torkade fort. Jag har fyra lager på naglarna, men det känns absolut inte klumpigt på något sätt. Tre kanske hade räckt, men jag tycker nog ändå att det sista fick lacket att få lite mer dimension. Topplackat har jag också gjort vilket jag tycker är nödvändigt här för att verkligen få fram djupet i lacket.

Det här tycker jag är väldigt fint. Fin mörkblå färg och en underbar effekt av glittret.

Hoppas ni tar er tid att rösta på nästa veckas lack.

Did you think I had forgotten about you today? No, but first I have driven my son to the trainstation. He has been home with us for three weeks doing his practice but today it was time for him to go home to his place again. It always feels empty and I get a bit sad when he goes home. After that I have been to the hairdresser and to a Christmas fair.

But of course you should get this week's readers' choice too. You chose Lyn B Designs Time And Relative Dimension In Space for me,  a long enough name one can think. First polish from this brand for me. 

TARDIS is obvious a Doctor Who inspired polish and I admit that I'm one of those who have not seen that show but it does of course not stop me from liking a polish inspired by it pretty much. 

The polish has a blue jelly base with lots of silver and blue glitter. It does look like a starry sky on the fingernails actually. It was very easy to paint with and dried quickly. I have four layers on the nails, but it doesn't feel thich or bumpy or anything. Three might have been enough, but I think nonetheless that the last gave the polish a bit more dimension. I also have topcoat on which I think is necessary here to really bring out the depth of the polish.

I think this is very nice. Nice dark blue color and a wonderful effect of the glitter.

Hope you take your time to vote for the next week's polish.

7 kommentarer :

 1. Jag gillar ju Doctor Who lite onödigt mycket. Gissa vilket lack jag röstade på? =D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hm, svårt det där... Hade nästan redan räknat ut vilket faktistk ;)

   Radera
 2. Jättefint lack! :D Också röstat ;)

  SvaraRadera
 3. It really does look very beautiful!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!