måndag 23 november 2015

Turtle Tootsie Polishes - Sisters

Jag köpte tre lack från Turtle Tootsie Polishes Breast Cancer Awerness kollektion och idag tänkte jag visa det sista av dom.

Det som jag nog gillar minst av dom får jag nog lov att säga. Det här är Sisters ett lite dammigt rosa med nästan lite frostigt i det. Och det är just det som jag inte riktigt uppskattar.

Sisters var lika trevligt att måla med som sina systrar som jag visat tidigare. Två lager med snabbtorktid är vad som behövs. På bilderna har jag topplack också.

Alltså själva färgen gillar jag egentligen, men jag får lite tantkänsla av det och det är inte riktigt något som jag vill få av ett lack. Misstänker att det är finishen som gör det.
 


I bought three polishes from Turtle Tootsie Polishes Breast Cancer Awerness collection and today I will show the last of them.

This is probably the one that I like the least of them, This is Sisters a little dusty pink with almost a little frost in it. And that is precisely what I don't quite appreciate.

Sisters were just as nice to paint with as it's sisters that I have showed earlier. Two layers that dried fast is what is needed. In the pictures I have topcoat on also.

So I like the color, but I get a little old lady feel of it and it's not really something I want to feel from a polish. I suspect that it's the finish that makes it.


6 kommentarer :

 1. Håller med dig, detta är något som behöver lite nail art på sig för att "ordna" till sig, något som gör att den går från tantzonen till något coolare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, lite mönster på skulle nog göra susen.

   Radera
 2. LOL I love the name - but I too get that feeling. But it is a very "safe" polish and probably even work friendly..

  SvaraRadera
  Svar
  1. I think it might have been the name that made me buy this ;)

   Radera
 3. Verkligen tant ;-) Inte ens min mamma skulle använda det, haha....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men min, så jag har nog ett ställe det kan få bo :)

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!