onsdag 25 november 2015

Indie Inlinkz - An Indie That You're Thankful For

Temat den här gången i Indie Inlinkz är ett Indie lack som jag är tacksam för. Alltså tacksamhet kanske jag inte direkt sätter i samband med lack, men om jag nu skulle säga att jag är tacksam över något av dom jag äger så är det nog Darling Diva Polish A Christmas Story.

Varför då misstänker jag att ni undrar eller det var så jag tänkte att ni skulle undra i alla fall. Jo, för det här är det första Indielacket som jag vågade mig på att beställa från USA. Jag tror jag köpt A-England innan det här, men då från en svensk firma som förmedlade dom. Men A Christmas Story köpte jag på DDP.s Etsy sida och var full av iver när jag fick hem det. Men vad sjuttsingen skulle det vara att vara tacksam för? Jag tänker så här. Jag är tacksam för att Carrie tillverkade det här lacket som jag fick sånt extremt ha begär efter att jag släppte mina spärrar och vågade mig på att beställa det, för det fick mig att öppna ögonen för den underbara världen av Indies som finns där och som jag inte hade haft tillgång till annars.

Mina bilder gör inte varken den här manikyren eller lacket rättvisa. Det här är dessutom en återskapning av en av mina favoritmanikyrer. I botten har jag OPI Romantically Involved som jag sedan gjort en svart gradient på och över detta har jag ett lager av A Christmas Story och sen topplack. A Christmas Story i sig är ett microglitter lack fullkomligt packat med rött, grönt och prismatiskt glitter.

Jag längtar efter julen och den här manikyren gjorde inte min längtan mindre!


The theme this time in Indie Inlinkz is an Indie that you're thankful for. Thankfulness is maybe not something that I immediately associates with polish, but if I should say that I was thankful for any of my Indie polishes it would be Darling Diva Polish A Christmas Story.

Why? I suspect that you are wondering or at least that is what I thought you would wonder anyway. Well, this is the first Indie polish that I dared to order from the US. I think I bought A-England before this, but from a Swedish company which distributed them. But A Christmas Story was bought directly from DDP.s Etsy store and I was full of enthusiasm when I recevied the package So what is that to be thankful for? I think like this. I am grateful that Carrie made this polish that I got such a craving for that made me step out of my comfort zone and dare to order it because that is what got me to open my eyes to the wonderful world of Indies that I wouldn't have had access to otherwise.

My pictures don't do neither this manicure or polish justice. Furthermore, this is a recreation of one of my favorite mancicures. As the base I have OPI Romantically Involved I then made a black gradient and over this i layered one layer of A Christmas Story and then topcoat. A Christmas Story is in itself a micro glitter polish completely packed with red, green and prismatic glitter.

I long for Christmas and this manicure didn't make my longing better!5 kommentarer :

 1. It really signals Christmas big time to me too!
  It's pretty!

  SvaraRadera
  Svar
  1. It's a perfect Christmas manicure and I have actually worn this on Christmas Day a few years ago :)

   Radera
 2. I thought it was a thermal from the photos! I love this mani!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!