lördag 24 oktober 2015

United In Pink & Reader's Choice - Treasures By Tan KinkySjälvklart blir det en kombination av United In Pink och Läsarnas val idag för det är ju faktiskt lördag. Och som vanligt får jag nog ägna en stund till att städa av huset. Och mitt projekt att sortera alla mina stickor med swatches på också.

Men först blir det Treasures By Tan Kinky, som vann fast med dom andra lacken hack i häl faktiskt.

Jag har visat det här lacket innan och den gången var jag väl ganska sval i mitt omdöme. Lacket är i en gammalrosa nyans fast ibland ser det nästan mer ljunglila ut, men det tänker jag inte låtsas om just nu eftersom det faktiskt är en rosa vecka.

Det är ganska skirt så fyra lager är nödvändigt för täckning, men torktiden är bra så det är ok. Det är fantastiskt fina regnbågar i det här lacket och jag tycker att det gör sig även när inte dom syns så väl.

Men hur var det nu med mitt omdöme denna gången då. Jo, jag tror att jag tycker bättre om det nu mycket för att jag lärt mig att uppskatta rosa lack mer och mer, men fortfarande tycker jag nog att den här färgen kanske är lite för mesig för mig. Hade det inte varit holo hade jag inte gillat den tror jag. Nu tycker jag om den, men är inte passionerat lycklig av att bära lacket.

Givetvis blir det en omröstning till nästa läsarnas val också. Slumpmässigt uppdragna ur min otestat låda.

Today I have a combination of United In Pink and Reader's Choice because after all it is Saturday. Saturday. And as usual, I have to take a moment to clean the house. And continue with my project to sort all my swatchsticks as well.

But first you gett to see todays polish that is Treasures By Tan Kinky who won last weeks poll with the other two close behind. 

I have shown this polish before and that time I wasn't that warm in my review. The polish is a kind of dusty pink shade though sometimes it looks almost more purple heather, but I will not pretend that right now because it is actually a pink week.

It is quite sheer so I needed four layers for coverage, but the drying time is good so it's ok. It has amazing rainbows and I think it looks nice even when they are not seen.

But how do I feel about this polish this time? Well, I think I feel better about it now pretty much because I learned to appreciate pink polishes more and more, but I still think that this color might be a little too wimpy to me. I don't think I would have liked it without the holo. Now I like it but not more than that. 

Of course there will be a vote for the next readers' choice too. Randomly pulled out of my untested box.

5 kommentarer :

  1. Jag tycker det ser riktigt tjusigt ut! Och roligt att du börjat uppskatta rosa litegrann, för mig är det en favoritfärg (har visserligen många favoritfärger, hehe).

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har också många favoritfärger och jag räknar rosa som en av dom nu :)

      Radera

Please leave a comment it means a lot to me!