tisdag 6 oktober 2015

The Nail Challenge Collaborative presents- Funky French #1

Den här månadens tema i The Nail Challenge Collaborative är Funky French ett tema som jag kanske inte är så supertaggad över. Jag kan väl i och för sig tycka att det är fint med fransk manikyr, men samtidigt lite tråkigt kanske. Fast som sagt nu var det ju Funky det hette och då kanske det trots allt inte behöver bli så trist...

I alla fall så tycker jag inte själv att min första manikyr är tråkig på något sätt, sen är det väl kanske ett gränsfall om det kan ingå i fransk eller inte, men jag bestämde att den fick göra det.

Det jag har gjort är en waterfall manikyr med Sealore Beluga Blizzard som bas. Sen har jag gjort smala streck från nagelkanten och nedåt med ett gäng rosa lack. För det är ju trots allt Oktober och vi börjar närma oss vår temavecka United In Pink. Men hela Oktober är ju faktiskt en rosa månad så jag tyckte det var passande att använda det till den här manikyren också.

De rosa lacken jag har använt är: Zoya Rory, Smitten Date Night, OPI Girls Love Ponies och Purrfect Pawlish Fresh Sorbet.

Det här tycker jag blev snyggt!

This month's theme in The Nail Challenge Collaborative is Funky French a theme that I might not be so super psyched over. It's not that I don't like French manicures but I might think they are a bit boring. Though as I said this is Funky French so maybe after all it might not be so boring...

Anyway, I don't think that my first manicure is boring in any way but perhaps it's a borderline case if it can be part of a French or not, but I decided that it could.

What I have done is a waterfall manicure with Sealore Beluga Blizzard as a base. Then I made narrow streaks from the nail edge and down with a bunch of pink polishes. For it is after all October and we are approaching our theme week United In Pink. But the whole October is actually a pink month so I thought it was fitting to use that color for this manicure too.

The pink polishes I have used are: Zoya Rory, Smitten Date Night, OPI Girls Love Ponies and Purrfect Pawlish Fresh sorbet.

I think this turned out really great!


12 kommentarer :

 1. Kreativ och inte alls tråkig tolkning av temat!

  SvaraRadera
 2. Tycker det blev jättesnyggt och gillar det massor!
  Precis som du är jag inte helt förtjust i detta tema men överaskade mig själv genom att gilla min första manikyr massor :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blev faktiskt fyra rätt roliga manikyrer till slut.

   Radera
 3. I really need to try a mani like this!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!