måndag 12 oktober 2015

The Nail Challenge Collaborative presents - Funky French # 2

Innan jag säger något om dagens manikyr tänkte jag bara säga några ord om bloggens make over till en rosa dröm! Det här är givetvis för att det snart är dags för vår United In Pink vecka och för att uppmärksamma Rosa Bandet kampanjen.

Dags för Funky French manikyr nummer två av fyra och faktiskt ännu en som jag själv tycker blev riktigt kul och kanske lite Halloweenaktig.

Jag har använt mig av Cirque Sanguine som bas, för den satt ju liksom ändå på naglarna och så letade jag upp ett ark med nail vinyls som jag fixade till lite på naglarna och målade på med A-England Bridal Veil för att få till effekten.

Som sagt om man gör franska manikyrer på det här sättet tycker jag dom kan bli riktigt kul.

Vad säger ni? Har ni några förslag till snygga Funky French manikyrer?

Before I say anything about todays manicure I would like to say a few words about the pink make over I have done to the blog. This is of course to match our upcoming United In Pink week!

Time for Funky French manicure number two by four and actually another one that I think was really fun and maybe a little Halloween-like.

I am using Cirque Sanguine as the base because it was already on the nails and I looked up a sheet with nail vinyls that I put on and painted over with A-England Bridal Veil to get the effect.

That said if one makes French manicures this way, I think they can be really fun.

What do you say? Do you have any suggestions to stylish Funky French manicures?


7 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!